Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Škriniar je blízko odchodu z PSG, podľa Romana má namierené za Ronaldom

Aktualizované
Poberie sa Škriniar po roku opäť o dom ďalej?
Poberie sa Škriniar po roku opäť o dom ďalej?Profimedia/Victor Joly/DPPI FOOTBALL
Slovenský futbalový obranca a reprezentačný kapitán Milan Škriniar (29) má podľa renomovaného športového novinára Fabrizia Romana namierené na Blízky východ. Po jednom roku, keď prišiel ako voľný agent do Paríža Saint-Germain, sa má sťahovať do Saudskej Arábie do tímu Al-Nassr, kde pôsobí aj Cristiano Ronaldo (39).

Ako Romano informuje, Al-Nassr odoslalo oficiálnu ponuku do francúzskej metropoly. Dohoda je údajne veľmi blízko, ide o trvalý prestup. Škriniar mal pritom odmietnuť ponuky z Talianska.

Slovák by podľa čerstvých správ mal odísť z PSG už po jedinom roku, keď oslavoval zisk ligového titulu, Francúzskeho pohára i Francúzskeho superpohára. Až do zranenia členka na začiatku januára 2024 patril medzi opory základnej zostavy trénera Luisa Enriqueho, no po návrate na konci marca si už nedokázal vybojovať pevné miesto v otváracej jedenástke.

Počas letnej prípravy absolvoval dve stretnutia, avšak úvodné dva duely Ligue 1 sledoval len z lavičky, respektíve ani nefiguroval v nominácii na zápas. V lete patril medzi ťahúňov slovenskej reprezentácie na Eure, keď ako kapitán doviedol mužstvo trénera Francesca Calzonu do osemfinále.