Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Škriniar má v obrane nového kolegu. Z Bayernu prichádza Lucas Hernández

Lucas Hernández bude v novom drese dobiehať manko po operácii roztrhnutého predného skríženého väzu.
Lucas Hernández bude v novom drese dobiehať manko po operácii roztrhnutého predného skríženého väzu.psg.fr
Prestup francúzskeho futbalistu Lucasa Hernándeza (27) z Bayernu Mníchov do Paríža St. Germain je hotová vec. Šampión Ligue 1 zaplatí za ľavého obrancu 50 miliónov eur, informovala agentúra DPA.

Hernández je najdrahší odchádzajúci hráč v histórii Bayernu, do ktorého prišiel v roku 2019 z Atlética Madrid. S mníchovským klubom vyhral štyrikrát nemeckú Bundesligu a v roku 2020 triumfoval v Lige majstrov.

"Chceme sa Lucasovi Hernándezovi poďakovať za štyri spoločné veľmi úspešné roky. Vždy sa snažil podávať stopercentné výkony. Neprestával udivovať bojovým duchom a vášňou," vyjadril sa CEO Bavorov Jan-Christian Dreesen.

Na MS 2022 v Katare si v úvode zápasu skupinovej fázy s Austráliou roztrhol skrížený väz v kolene a odvtedy sa na trávnikoch neobjavil. V novom pôsobisku sa stretne aj so slovenským reprezentačným stopérom Milanom Škriniarom, ktorý s PSG podpísal päťročnú zmluvu.

"Som veľmi šťastný, že sa tento prestup uskutočnil. Pravdou je, že som po tom túžil dlhšie a teraz sa to stalo realitou. Vždy som chcel prísť do Paríža. Je to pre mňa špeciálny deň," zneli prvé slová najnovšej akvizície parížskeho celku.