V PSG sa rozhodovalo o kapitánovi, Mbappé len s jedným hlasom. V hierarchii bude až štvrtý

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

V PSG sa rozhodovalo o kapitánovi, Mbappé len s jedným hlasom. V hierarchii bude až štvrtý

Mbappé zrejme dopláca na prestupové ťahanice.
Mbappé zrejme dopláca na prestupové ťahanice.AFP
Francúzsky portál RMC Sport informuje, že v Paríži Saint-Germain sa uskutočnilo hlasovanie o kapitánovi tímu. Očakáva sa, že pozícia Kyliana Mbappého (24) v šatni utrpí prestupovými turbulenciami, keďže v ankete dostal iba jeden hlas.

Pri voľbe prvého kapitána Parížanov sa nekonalo žiadne prekvapenie. Bol ním menovaný Marquinhos, ktorý túto úlohu plnil aj v minulej sezóne, neboli voči nemu žiadne námietky a na ihrisku bol pravidelne lídrom tímu. Brazílčan je v klube od roku 2013.

V súvislosti s výberom jeho náhradníkov sa objavili viaceré kontroverzie. Na túto úlohu boli nominovaní Danilo, Presnel Kimpembe a práve Mbappé. O ich poradí na pozícii zástupcu kapitána malo rozhodnúť tajné hlasovanie.

Podľa RMC Sport dostal Mbappé, ktorý v minulej sezóne nosil kapitánsku pásku päťkrát, iba jeden hlas. Údajne pochádzal od Achrafa Hakimiho, ktorý má s francúzskou hviezdou veľmi dobrý vzťah.

To však znamenalo, že majster sveta bude v tímovej hierarchii až štvrtý. Pri absencii Marquinhosa bude nosiť pásku na ruke Danilo, po ňom Kimpembe. Mbappé po dlhej prestupovej ságe napokon zostáva v Paríži, hoci do uzavretia prestupového okna nemôže byť nič isté.

Najbližší program PSG v Ligue 1.
Najbližší program PSG v Ligue 1.Flashscore