Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Šesťgólové predstavenie proti Bielorusku. Sokolíci uzavreli septembrový zraz víťazne

Tréner Kentoš bude zrejme so septembrovým dvojzápasom spokojný.
Tréner Kentoš bude zrejme so septembrovým dvojzápasom spokojný.TASR - Lukáš Grinaj
Slovenskí futbalisti do 21 rokov zvíťazili v utorkovom prípravnom stretnutí v cyperskom Achnase nad Bieloruskom 6:1. Duel bol súčasťou prípravy na budúcoročný európsky šampionát tejto vekovej kategórie, ktorý sa bude konať na Slovensku.

Bielorusko U21 - Slovensko U21 1:6

Zverenci Jaroslava Kentoša prileteli na neutrálnu cyperskú pôdu v nedeľu. Ako uviedol oficiálny web Slovenského futbalového zväzu (SFZ), reprezentantov do 21 rokov neobišli pri odlete menšie komplikácie. Zhruba v polovici letu sa museli vrátiť späť do Viedne pre poruchu lietadla. O niekoľko hodín sa však na Afroditin ostrov dopravili náhradným, bezpečne. A o dva dni na to uzatvorili septembrový zraz tak, ako ho aj otvorili - víťazstvom.

Prehľad posledných výsledkov.
Prehľad posledných výsledkov.Flashscore

S rovesníkmi z Bieloruska prakticky rozhodli už v prvom dejstve, keď sa postupne presadil Jambor, Spáčil i Čerepkai krátko po polhodine hry. Tesne predtým zahodil Krasnov pokutový kop. Po zmene strán pokračovala kanodána. Čerepkai pridal aj druhý zásah a v samom závere skórovali dvaja belasí hráči Marcelli s Gajdošom. Bielorusi už iba kozmeticky upravili skóre po tom, čo Piačura premenil druhú penaltu.