Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Sokolíci vstúpili do ďalšej fázy prípravy víťazne. V Maďarsku sa presadil Gajdoš a Jambor

Gajdoš otváral skóre prípravného duelu.
Gajdoš otváral skóre prípravného duelu.Profimedia / MICHAL FAJT / ZOSPORTU.SK
Slovenskí futbalisti do 21 rokov triumfovali vo štvrtkovom prípravnom zápase na pôde rovesníkov z Maďarska 2:1. Víťazstvo zariadil pre hostí Timotej Jambor (21) v 72. minúte.

Maďarsko U21 - Slovensko U21 1:2

Ako informoval web SFZ, s Maďarskom sa sokolíci stretli naposledy 15. júna 2023. Vtedy v priateľskom vystúpení na Štadióne Antona Malatinského v Trnave svojmu súperovi podľahli 0:1. Vo štvrtok však svojho súpera, ktorého viedol po novom Zoltán Szélesi, zdolali.

V Budapešti na ihrisku tamojšieho MTK, otváral skóre s naplnením polhodiny hry Artur Gajdoš. Okorenil si tak ostatný prestup z Trenčína do bratislavského Slovana. Po zmene strán súper v 55. minúte vyrovnal, o čo sa postaral Debreceni. Posledné slovo však mal Timotej Jambor. Osem minút po nástupe na trávnik rozhodol o prvej výhre pre dvadsaťjednotku v novej sezóne 2024/2025.

Základné zostavy oboch tímov.
Základné zostavy oboch tímov.Flashscore

Hráči Jaroslava Kentoša najbližšie vyzvú 10. septembra Bielorusko. Maďari sú stále v hre o postup na budúcoročné EURO do 21 rokov. V skupine B sú momentálne na nepostupovej štvrtej priečke, no na druhé, garantujúce baráž, strácajú tri body.