Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Messi zaznamenal už 15. gól v sezóne, Miami však opäť iba remizovalo

Lionel Messi strelil jediný gól Interu Miami.
Lionel Messi strelil jediný gól Interu Miami. TASR / AP Photo / Rebecca Blackwell
Lionel Messi (37) strelil v sobotu vyrovnávajúci gól, keď Inter Miami doma remizoval 1:1 s Charlotte FC v Major League Soccer.

Inter Miami - Charlotte 1:1

Napriek neúspechu v podobe tretej remízy v rade zostáva Miami, ktoré už má istú účasť v play-off, na čele Východnej konferencie a tabuľky Supporters Shield v základnej časti.

Charlotte, ktoré trénuje bývalý kouč Aston Villy Dean Smith, sa ujalo vedenia v 57. minúte, keď sa strela Brandta Bronicu odrazila od Karola Swiderskeho a skončila za chrbtom brankára. Gól dodal Miami potrebný náboj. Jordi Alba našiel krížnou prihrávkou z ľavej strany Messiho, ale ten hlavičkoval priamo do ochrancu priestoru medzi troma žrďami. 

O chvíľu neskôr si Messi tesne pred pokutovým územím vypracoval dostatok priestoru a strelou do dolného rohu bránky zaznamenal svoj 15. gól v tejto sezóne. Miami má tri zápasy pred koncom základnej časti 65 bodov, úradujúci majster Columbus Crew 57 a Cincinnati 56. Pokiaľ sa Interu podarí najbližšie vyhrať s predstihom si zaistí triumf v dlhodobej fáze súťaže.

"Roky sme boli klubom, ktorý zvyčajne prehrával. Teraz sme mužstvom, ktoré zvyčajne vyhráva, čo zvyšuje očakávania. Veľmi tvrdo sme pracovali na tom, aby sme zmenili vnímanie tohto tímu. Museli sme často rotovať zostavou pre zranenia a povinnosti v reprezentáciách. Áno, sme frustrovaní z troch remíz v rade, nie je to však tak, že by sme nemali šance vyhrať," konštatoval hlavný tréner Gerardo Martino.

Výsledky Interu Miami z posledných zápasov.
Výsledky Interu Miami z posledných zápasov.Flashscore