Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

MLS All-Star Game bez najväčšej hviezdy. Messimu bráni zranenie členka z finále Copa América

Messi sa zotavuje zo zranenia.
Messi sa zotavuje zo zranenia.Profimedia
Útočník Interu Miami Lionel Messi (37) vynechá blížiacu sa Major League Soccer All-Star Game. Argentínsky kapitán totiž stále nedoliečil zranenie členka, ktoré utrpel vo finále Copa América. S informáciou o absencii najväčšej hviezdy prišlo počas pondelka vedenie americkej súťaže.

Messi figuruje na listine hráčov, ktorí nebudú k dispozícii pre štvrtkovú MLS All-Star Game v Columbuse, kde sa stretnú najväčšie hviezdy americkej a mexickej ligy. Pre Argentínčana to mal byť po ročnom angažmáne v Miami debut v podobnom type stretnutia.

Rodák z argentínskeho Rosaria o zápas príde z dôvodu zraneného členka, pre ktorý musel striedať aj vo finále Copa América. MLS prišla pred Zápasom hviezd ešte o jedno veľké meno, okrem Messiho neodcestoval do Columbusu totiž ani jeho spoluhráč Luis Suárez. Tridsaťsedemročný Uruguajčan si zranil koleno pri nedeľňajšom víťazstve 2:1 nad Chicagom Fire.

Osemnásobný držiteľ Zlatej lopty má po prvých 12 zápasoch roku 2024 za floridský klub na konte 12 gólov a 14 asistencií, čo z neho robí futbalistu, ktorý v histórii MLS najrýchlejšie dosiahol počas jednej sezóny 25 kanadských bodov.

V Zápase hviezd nebudú chýbať mená ako BentekeBernardeschiBusquetsHerreraAlbaLloris či bývalý hráč pražskej Slavie Petar Musa.

MLS All-Stars - Liga MX All-Stars (štvrtok 02:00)