Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

MLS potešila fanúšikov, na debut Messiho v play-off chystá výnimočný priamy prenos

Messi dotiahol Miami na vrchol základnej časti MLS.
Messi dotiahol Miami na vrchol základnej časti MLS.Brett Davis - Imagn Images
Major League Soccer sa už pripravuje na debut superhviezdy Lionela Messiho (37) v ligovom play-off. Tímu okolo argentínskeho futbalistu ostáva v základnej časti odohrať dva duely, meno súpera vo vyraďovacej časti sezóny ešte nepozná.

Miami, ktoré v stredu po víťazstve nad Columbusom získalo za celkový triumf v základnej časti svoj prvý Supporters' Shield, odohrá svoj premiérový duel v play-off na domácom trávniku vo Fort Lauderdale na Floride. Ako najvyššie nasadený tím bude mať tamojší Inter výhodu domáceho prostredia v prvých zápasoch počas celej nadstavby.

V očakávaní obrovského záujmu fanúšikov MLS oznámila, že otvárací súboj sa bude naživo bezplatne vysielať na Apple TV a v priamom prenose na obrovskej videoobrazovke s rozlohou 25 000 metrov štvorcových na Times Square v New Yorku.

Miami sa stretne s víťazom zápasu o divokú kartu Východnej konferencie, ktorý sa uskutoční 22. októbra medzi ôsmym a deviatym tímom. Na týchto miestach sa momentálne nachádzajú tímy Montrealu a Toronta. Základná časť sa ukončí duelmi počas 20. októbra.

Messi sa po značnej časti kariéry strávenej v Európe presunul do USA a v júli 2023 sa pripojil k Miami, s ktorým vyhral Leagues Cup. Do vyraďovacej časti MLS sa s mužstvom dostal až tento rok, Supporters' Shield je jeho 46. získanou trofejou.