Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Parádna šou Rusnáka, tromi krásnymi gólmi zostrelil šampiónov MLS

Rusnák sa zaskvel jedinečným vystúpením.
Rusnák sa zaskvel jedinečným vystúpením.Profimedia / Steve Faber / Zuma Press
Slovenský futbalista Albert Rusnák (30) naplno zažiaril v nočnom dueli zámorskej Major League Soccer. Na vysokom víťazstve Seattlu Sounders nad úradujúcim šampiónom z Columbusu sa podieľal hetrikovým zápisom.

Columbus - Seattle 0:4

Sounders pricestovali na ihrisko obhajcu titulu. Po bezgólovej 45-minútovke sa v nadstavenom čase prvej polovice nechal vylúčiť domáci Romero. Prvý trest pre hostiteľa prišiel ešte pred prestávkou, keď sa prvýkrát o slovo prihlásil Rusnák a krásnou strelou z priameho kopu otvoril skóre.

Po hodine hry zvýšil náskok hostí Morris, potom však opäť prišli chvíle slovenského hráča, ktorý sa v priebehu troch minút presadil hneď dvakrát - na 3:0 upravil šikovným a presne miereným pokusom k žrdi a svoje trojgólové predstavenie uzavrel krížnou strelou z vnútra pokutového územia.

Rusnák, ktorý sa stal mužom zápasu a podľa hodnotiaceho systému Flashscore si vyslúžil známku 9,4, má v prebiehajúcej ligovej sezóne pri svojom mene už osem presných zásahov, ku ktorým pridal aj 12 gólových asistencií. Seattle je v tabuľke Západnej konferencie na piatej priečke, ktorá zaisťuje miesto vo vyraďovacej časti ročníka. Columbus je na východe tretí.