Rusnák dvojgólovým hrdinom. O výhre Seattlu rozhodol pokutovým kopom v 93. minúte

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Rusnák dvojgólovým hrdinom. O výhre Seattlu rozhodol pokutovým kopom v 93. minúte

Rusnák v MLS opäť zažiaril.
Rusnák v MLS opäť zažiaril.Profimedia
Albert Rusnák (29) sa dvoma gólmi postaral o triumf Seattlu v domácom strete s Chicagom. Oba zásahy si pripísal v druhom polčase z pokutových kopov, ťarchu rozhodujúceho okamihu vzal na svoje plecia v tretej minúte nadstaveného času. Pri oslave víťaznej rany si vyzliekol dres a z rúk rozhodcu uvidel žltú kartu.

Seattle - Chicago 2:1

Rusnák opäť potvrdil svoju skvelú športovú formu z nedávneho obdobia - spolu so zápasom proti Chicagu má na konte z ostatných siedmich vystúpení bilanciu troch gólov a piatich asistencií

Sounders na vlastnej pôde prehrávali od 30. minúty, keď gólové skóre otvoril hosťujúci obranca Haile-Selassie. Prvá chvíľka slávy slovenského futbalistu na štadióne Lumen Field prišla krátko pred uplynutím hodiny hry. Ujal sa realizácie pokutového kopu, ktorý strelou po zemi umiestnil k pravej žrdi gólmana Bradyho a vyrovnal na 1:1.

Pevné nervy predviedol Rusnák najmä v 93. minúte, keď si na svoju zodpovednosť zobral aj ďalšiu penaltu, realizoval ju podobne ako tú prvú a rozhodol o troch bodoch pre Seattle. Ten ťahá v MLS šnúru štyroch súbojov bez prehry a v tabuľke Západnej konferencie mu patrí 9. miesto.