Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Rusnák mužom zápasu a strojcom výhry. Gólová premiéra Reusa, bleskové zásahy Suáreza

Rusnák zaknihoval ďalší presný zásah.
Rusnák zaknihoval ďalší presný zásah.Profimedia / Steve Faber/Cal Sport Media
Seattle Sounders vyhral ligový duel na pôde Minnesoty United a veľký podiel mal na tom Albert Rusnák. Tridsaťročný ofenzívny stredopoliar prispel k triumfu okrem víťazného gólu aj asistenciou. Do siete súperov sa trafili aj hviezdne mená ako Marco Reus (35) či Luis Suárez (37).

Minnesota - Seattle 2:3

V júnovom vzájomnom strete sa Sounders radovali z výhry 2:0, pod ktorú sa Rusnák podpísal gólovou prihrávkou. Tú zo svojho repertoára vytiahol aj teraz, keď v 28. minúte centrom našiel Jacksona Ragena, a ten sa prezentoval presne mierenou hlavičkou. Hostia sa v tej chvíli dostali do vedenia 2:1.

Domácim sa podarilo vyrovnať 11 minút po zmene strán, pred záverečnou štvrťhodinou však prišla Rusnákova chvíľa. Brániaceho protivníka klamlivým pohybom doslova posadil na zadok, loptu si hodil na pravú nohu a predviedol sa ukážkovým streleckým pokusom, ktorý namieril presne k žrdi. Hosťom tak zabezpečil tri body.

Rodák z českého Vyškova sa napokon stal mužom zápasu. V aktuálnej sezóne Major Soccer League má na svojom konte už päť gólov a 12 asistencií. Seattlu patrí v tabuľke Západnej konferencie piata priečka.

MLS hlási aj gólové momenty veľkých hviezd. Miami sa doma predstavilo proti Cincinnati a scenár presných zásahov duelu bol uzavretý už po šiestich minútach - dve trefy si pripísal uruguajský kanonier Luis Suárez. Inter aj napriek neskoršej červenej karte vyhral a ako prvý sa kvalifikoval do play-off.

V drese Los Angeles Galaxy si premiéru odkrútil Marco Reus. Významná posila z Borussie Dortmund sa svojim novým fanúšikom uviedla gólom, Nemec ním pečatil víťazstvo 2:0 na Atlantou United.