Šnúra Miami sa aj napriek gólu Messiho skončila, Rusnák s prvým zásahom v ročníku

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Šnúra Miami sa aj napriek gólu Messiho skončila, Rusnák s prvým zásahom v ročníku

Messi sa naposledy presadil ešte 5. mája, keď proti NY Red Bulls dal gól a na päť prihral.
Messi sa naposledy presadil ešte 5. mája, keď proti NY Red Bulls dal gól a na päť prihral.AFP
Futbalisti Interu Miami prehrali v noci na štvrtok v domácom stretnutí zámorskej MLS s Atlantou 1:3. Ukončili tak desaťzápasovú šnúru bez prehry, počas ktorej si pripísali osem víťazstiev. Jediný gól domácich strelil Lionel Messi (36), bol to jeho 11. presný zásah v sezóne.

Miami - Atlanta 1:3

Atlanta získala prvé ligové víťazstvo po takmer dvoch mesiacoch. Inter je aj napriek prehre lídrom Východnej konferencie a s 34 bodmi aj celej ligy. Druhé Cincinnati na východe však zaostáva iba o bod a má duel k dobru. 

Messi je spolu s klubovým spoluhráčom Luisom Suárezom na 3. mieste v tabuľke najlepších kanonierov súťaže (obaja po 11), s 13 gólmi sú na čele Cristian Arango (Real Salt Lake) a Christian Benteke (D.C. United).

Argentínčan pritom v predošlých štyroch meraniach síl nedal ani gól, v dvoch však nebol ani na zápasovej súpiske. Messi sa naposledy presadil ešte 5. mája, keď proti NY Red Bulls dal gól a na päť prihral.

Seattle - Salt Lake 1:1

Po prvý raz v sezóne sa presadil slovenský útočník Albert Rusnák, ktorý pomohol k remíze Seattlu Sounders s jeho bývalým klubom Real Salt Lake 1:1.

Domáci sa ujali vedenia v 68. minúte, v šiestej minúte nadstavenia im nebol uznaný gól pre ofsajd Dannyho Musovského. Keď sa už zdalo, že si Seattle triumf postráži, o deľbu bodov sa postaral v 90+9. minúte Andrés Gómez.

Rusnák doposiaľ nastúpil do 14 duelov MLS v prebiehajúcej sezóne, v ktorých zaknihoval päť asistencií. Jeho Sounders sú na 10. mieste Západnej konferencie s 18 bodmi, na postup do predkola play-off strácajú bod. Salt Lake vedie totožnú konferenciu s 30 bodmi pred dvomi klubmi z Los Angeles - Galaxy (28 bodov) a FC (27).