Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Vážnosť zranenia určia vyšetrenia. Messi musí vynechať nasledujúce zápasy Interu Miami

Messi bol pri odchode z ihriska počas finále plný emócií
Messi bol pri odchode z ihriska počas finále plný emóciíAFP
Lionel Messi (37) vynechá najbližšie dva zápasy Interu Miami v Major League Soccer. Príčinou absencie Argentínčana je zranenie pravého členka z finále Copa América, hraciu plochu opustil v 66. minúte.

Hviezda tímu Albicelestes počas finálového duelu s Kolumbiou odkrívala z ihriska, televízne kamery zachytili poriadne opuchnutý členok kapitána Argentíny. "Budú nasledovať ďalšie vyšetrenia, aby sa zistila vážnosť situácie. Musí ešte podstúpiť iné testy a počkať na výsledky," povedal tréner Miami Gerardo Martino. 

Messi tak vynechá domáce ligové súboje s Torontom a Chicagom. V príspevku na Instagrame poďakoval za podporu, ktorú dostal po nedeľňajšom zápase: "Chcem sa poďakovať všetkým za správy a pozdravy. Som v poriadku, vďaka Bohu, a dúfam, že čoskoro budem môcť byť opäť na ihrisku a užívať si to, čo robím najradšej."

Miami je so 14 víťazstvami, piatimi remízami a štyrmi prehrami na druhom mieste Východnej konferencie MLS, so 47 bodmi má o jeden menej ako líder zo Cincinnati, ktorý 6. júla rozstrieľal tamojší Inter 6:1. Zverenci kouča Martina na konci júla začnú obhajobu titulu v Ligovom pohári proti súperom z MLS a mexickej ligy.