Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Vyskúša si Pogba ďalšiu ligu? Francúzsky stredopoliar by mohol obliekať farby Los Angeles

Je nepravdepodobné, že Pogba bude opäť hrať za Juventus.
Je nepravdepodobné, že Pogba bude opäť hrať za Juventus.Matteo Bottanelli / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Major League Soccer by si mohol vyskúšať Paul Pogba (31), ktorý sa po skrátení trestu za doping na 18 mesiacov od marca môže vrátiť k futbalu. Juventus s jeho ďalším pôsobením nepočíta. Stredopoliar by mohol zamieriť do USA, záujem prejavil klub Los Angeles FC.

Pogba dostal štvorročný zákaz činnosti za pozitívny dopingový test po víťazstve 3:0 nad Udinese v auguste 2023. Medzitým sa jeho suspendácia skrátila na 18 mesiacov, takže má povolenie vrátiť sa k futbalu od marca 2025 a už v januári môže začať trénovať. Pravdepodobne to však nebude v Juventuse. Nový tréner Thiago Motta so skúseným stredopoliarom nepočíta, preto mu bude umožnený odchod.

Majster sveta z roku 2018 s Francúzskom je spájaný s návratom do rodnej krajiny, konkrétne mal rokovať s Olympique Marseille, ale v hre sú aj možnosti mimo Európy. Podľa novinára Nicolu Schira by bývalý hráč Manchestru United mohol zamieriť do Saudskej Arábie alebo zámorskej MLS, zatiaľ čo iné správy z Talianska uvádzajú, že záložníka sleduje Los Angeles FC.

Kalifornský klub kontaktoval Pogbu a rád by ho získal pred sezónou 2025. Miesto Francúzovi by miesto v kádri mohli uvoľniť krajan Hugo Lloris alebo Carlos Vela, ktorým koncom roka vypršia zmluvy. V LAFC by sa stretol s bývalým spoluhráčom z reprezentácie Olivierom Giroudom, ktorý v lete takisto zamieril do MLS z Apeninského polostrova, konkrétne z AC Miláno.