Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Pohárová blamáž. Karviná aj so Slovákmi nestačila na treťoligový Kroměříž

Karviná sa pre túto sezónu rozlúčila s MOL Cupom.
Karviná sa pre túto sezónu rozlúčila s MOL Cupom.ČTK / Petr Sznapka
Karviná prekvapujúco prehrala v druhom kole MOL Cupu na ihrisku treťoligovej Kroměříže 0:1 a ako prvý tím z najvyššej súťaže opúšťa aktuálny ročník domáceho pohára. Jediný gól zápasu strelil v 53. minúte Lukáš Holík (32).

Kroměříž - Karviná 1:0

Karviná vypadla z pohára v rovnakej fáze druhýkrát za sebou, vlani nestačila na iného treťoligového súpera Uničov. Domáci rozhodli krátko po zmene strán po signále z rohového kopu, peknú kombináciu zakončil tečovanou strelou Holík. "Je to tréningová záležitosť, veľa sa sústredíme na zahrávanie rohov. Je super, že to vyšlo," povedal pre O2 TV Sport Holík, bývalý ligový hráč Zlína, Dukly a práve Karvinej.

"Výkon nebol na postup dostačujúci. Hrali sme pomaly, neboli sme dostatočne agresívni. Kroměříž zaslúžene postupuje do ďalšieho kola. Je to pre nás veľké sklamanie a hanba vypadnúť so súperom z tretej ligy," povedal tréner Karvinej Martin Hyský.

V drese hostí nastúpili v základnej zostave aj slovenskí futbalisti Kristián Vallo (do 46. min.), Martin Regáli a Rajmund Mikuš. Dávid Krčík naskočil od začiatku druhého polčasu. Na strane domáceho tímu odohral celý duel Šimon Gábriš.

Výsledky MOL Cupu