Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Béčko Žiliny posilnené o Káčera, Alijagiča či Bariho porazilo Šamorín rozdielom triedy

Rezerva Žiliny bola doplnená o viacero hráčov z prvého mužstva.
Rezerva Žiliny bola doplnená o viacero hráčov z prvého mužstva.mskzilina.sk
Program 2. kola MONACObet ligy uzavrel nedeľňajší stret medzi rezervou Žiliny a Šamorínom, ktorý sa skončil triumfom domácich 3:0. Celok spod Dubňa nastúpil posilnený o viacero hráčov A-mužstva, keďže duel 2. kola Niké ligy medzi Žilinou a Ružomberkom si Liptáci odložili pre povinnosti v pohárovej Európe.

Žilina "B" - Šamorín 3:0

V základe "béčka" Žiliny mohli diváci sledovať navrátilca Káčera, letnú posilu Alijagiča, ale aj ustálených hráčov prvého tímu Iľka s Barim. A bol to práve Kristián Bari, kto otvoril skóre v 37. minúte, čím pred prestávkou sňal z favorita tlak.

Cez polčas zišli z ihriska Iľko s Káčerom, druhého menovaného vystriedal Basirou Badjie. Obranca z Gambie zvýšil krátko pred hodinou hry na 2:0 a bolo prakticky rozhodnuté.

Trénerovi Vladimírovi Veselému vyšlo aj ďalšie striedanie, Alijagiča nahradil Lukáš Prokop, ktorý v 86. minúte upravil na konečných 3:0. Šamorín počas duelu pôsobil bezzubo, vypracoval si nanajvýš dve väčšie šance a zaslúžene ťahal za kratší koniec rozdielom triedy. V tabuľke má FC ŠTK po dvoch zápasoch jediný bod, šošoni si pripísal prvý triumf sezóny.

Tabuľka MONACObet ligy po 2. kole.
Tabuľka MONACObet ligy po 2. kole.Flashscore