Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Béčko Žiliny s treťou výhrou v rade, Šamorín ubránil triumf napriek oslabeniu

Žilinčania vyhrali tretí raz po sebe.
Žilinčania vyhrali tretí raz po sebe.mskzilina.sk
Štvrté kolo MONACObet ligy bolo uzavreté v nedeľu dvomi duelmi. Rezerva Žiliny porazila Malženice, zatiaľ čo Šamorín si poradil s nováčikom zo Starej Ľubovne.

Malženice - Žilina "B" 0:1

Žilinčania urobili v defenzíve obrovskú chybu v 12. minúte, brankár Belaník ich však zachránil. Šošoni ubránili roh, prešli do útoku, kde sa krásnou strelou z diaľky postaral o jediný zásah stretnutia Michal Pekelský. Malženice mali viacero šancí vyrovnať, nepresadili sa však Kurej, Lipovský, Kudlička či v závere Kotlár.

Rezerva nikéligistu od prehry v prvom kole 2:3 s Pohroním inkasovala iba raz, trikrát zvíťazila, dala šesť gólov, získala deväť bodov a posunula sa na tretie miesto tabuľky. Malženice, naopak, od triumfu v úvodnom kole 2:1 nad Humenným nebodovali.

Rezerva Žiliny poskočila na tretie miesto.
Rezerva Žiliny poskočila na tretie miesto.Flashscore

Šamorín - Stará Ľubovňa 1:0

Zoran Záhradník upratal v 9. minúte vyrazený pokus Vassiljeva a Šamorín šiel do vedenia. Stará Ľubovňa mala viacero možností na vyrovnanie, niekoľkokrát však zlyhal Etim, raz sám pred brankárom Horváthom pre zmenu Karaš. 

Nováčik z východu mal k dispozícii presilovku o jedného muža od 80. minúty po druhej žltej karte pre Striukova, avšak debutový triumf v MONACObet lige nezaknihoval ani na štvrtý raz. Horšie však je, že zo štyroch meraních síl vydoloval len jediný bod a je na chvoste 14-členného pelotónu.