Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Bitka o Bratislavu v prospech rezervy Slovana, Petržalka si svoju pôdu neustrážila

Martin Lehotský
Gól Begalu na body nestačil.
Gól Begalu na body nestačil.Facebook: FC Petržalka
Posledným dielom do víkendovej skladačky programu MONACObet ligy bol súboj o Bratislavu. Domáca Petržalka sa na vlastnom ihrisku z bodového zisku radovať nemohla, cenný triumf smeroval na konto B-tímu Slovana.

Petržalka - Slovan B  1:2

Metropola Slovenska bola svedkom mestského derby. Ostatné dve domáce vystúpenia Petržalke nevyšli ideálne, nestrelila v nich totiž ani gól. V pohárovom súboji podľahla Košičanom 0:3 a v lige si z jej pôdy po výhre 1:0 zobral tri body Liptovský Mikuláš.

Rezerva Slovana na tom nebola oveľa lepšie, keďže ťahala šnúru troch prehier bez streleného zásahu. Petržalčania v ostatných piatich vzájomných stretoch na svojom ihrisku dokázali rivala zakaždým zdolať. Pred 11 mesiacmi mu dokonca uštedrili debakel 5:1

Skóre sa tentoraz po bezgólovej úvodnej polovici menilo až sedem minút po zmene strán, presadil sa hosťujúci obranca Boledovič. O pár minút neskôr však rovnakou mincou odpovedal Begala a bolo vyrovnané. Prešla necelá štvrťhodina a vedenia sa opäť ujali belasí, postaral sa o to Ivanics.

Na listinu strelcov už nepribudlo žiadne meno. Z cenného víťazstva sa tak tešili hostia, ktorí sa síce nachádzajú až na 11. priečke, no razom sa priblížili len na rozdiel štyroch bodov k piatemu miestu.

Tabuľka 2. ligy.
Tabuľka 2. ligy.Flashscore