Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Derby opäť nenašlo víťaza, Púchov si rozdelil body s Považskou Bystricou

Púchovčania zaknihovali tretiu remízu v ročníku 2024/25.
Púchovčania zaknihovali tretiu remízu v ročníku 2024/25.FB: MŠK Púchov futbal
Piatkové popoludnie patrilo v slovenskom futbale dohrávke tretieho kola MONACObet ligy. Tradičné považské derby hostili Púchovčania, ktorí si tretí raz za sebou rozdelili body s rivalom z Považskej Bystrice.

Púchov - Považská Bystrica 1:1

Zhodou okolností aj v minulej sezóne sa oba celky stretli v Púchove v rámci tretieho kola, ich remízový súboj videlo 1 270 divákov. Na marcovú odvetu v Považskej Bystrici bolo zvedavých ešte viac fanúšikov, konkrétne až 1 550. Aj toto meranie síl však ponúklo nerozhodný rezultát. 

V mesiaci august sa mali súperi stretnúť aj tentoraz, no pôvodný termín súboja narušil COVID-19 a deväť pozitívne testovaných hráčov hostí. Na začiatku septembra už ich bitke nič nebránilo. V 10. minúte rozosmutnil domácich priaznivcov útočník Praženka, ktorý otvoril gólové skóre. O 11 minút neskôr vyrovnal Čongrády a bolo zarobené na prípadnú prestrelku.

Tá sa napokon nekonala, derby sa už tretíkrát v rade skončilo deľbou bodov. Púchovčania ich momentálne majú na konte šesť, ich oponent o štyri viac a na lídra tabuľky z Liptovského Mikuláša stráca iba tri.

Tabuľka 2. ligy.
Tabuľka 2. ligy.Flashscore