Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Hrdinom nováčika 2. ligy sa stal Úradník, Liptáci sa pri výhre presadili štyrikrát

Liptáci uspeli v Malženiciach.
Liptáci uspeli v Malženiciach.FB: MFK Tatran Liptovský Mikuláš
Po piatkovom šlágri tretieho kola MONACObet ligy, v ktorom sa stretli prvé dva celky tabuľky, pokračovala súťaž trojicou sobotňajších duelov. Bodovať dokázali obaja nováčikovia, Liptovský Mikuláš sa do siete Malženíc trafil štyrikrát a oslavoval víťazstvo.

Stará Ľubovňa - Petržalka 0:0

Na nováčika súťaže zo severovýchodnej časti Slovenska čakala náročná prekážka v podobe Petržalky, ktorá bola namotivovaná prehrou s ViOn-om. Stará Ľubovňa si z úvodných vystúpení odniesla nula bodov, skóre 1:4 a dve červené karty. Súboj s celkom z Bratislavy však nepriniesol ani jeden gól, domáci si tak do tabuľky pripísali prvý druholigový bod. Petržalčania ich po troch dueloch majú na konte štyri.

Malženice - Liptovský Mikuláš 1:4

Oba vzájomné strety minulého ligového ročníka vyhrali Liptáci, ambícia domácich Malženíc tak bola jasná. Pomoc pri jej napĺňaní ponúkol v 17. minúte hráč trnavského A-tímu Erik Daniel - 1:0. Náskok si hostitelia držali do 51. minúty, keď vyrovnal Staš. O pár okamihov neskôr na svojho kolegu nadviazal Shudeiwa.

Ďalším kanonierom merania síl sa stal striedajúci Mráz, stačil mu na to päťminútový pobyt na hracej ploche. Tesne pred záverom hostia ešte skrášlili svoje víťazstvo štvrtým zápisom do gólového scenára, presadil sa opäť Shudeiwa. Tatran sa tak tešil z druhého triumfu v ročníku.

Strelci duelu.
Strelci duelu.Flashscore

Zvolen - Humenné 2:1

V prvých dvoch kolách bol žreb k nováčikovi zo Zvolena neúprosný -  najprv mu určil vicemajstra uplynulej sezóny a následne mužstvo z tretej priečky. V nastavenej postupnosti sa pokračovalo aj ďalej a na stred Slovenska zamieril štvrtý tím minulého ligového kolotoča - Humenné.

Hostia chceli potvrdiť rolu favorita, dariť sa im to začalo v siedmej minúte po góle Sitarčíka. Rovnaký časový úsek však stačil domácim na vyrovnanie, postaral sa o to Úradník. Tínedžer vo zvolenskom drese sa gólovo pripomenul aj po druhý raz, a to päť minút po zmene strán. Ďalšie gólové momenty už neprišli, hrdinom sa tak stal spomínaný 19-ročný futbalista.