Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Jednoznačná záležitosť. ViOn rozstrieľal béčko Žiliny a opäť vedie MONACObet ligu

Hráči ViOn-u si zastrieľali proti "B" tímu Žiliny.
Hráči ViOn-u si zastrieľali proti "B" tímu Žiliny.FB: FC ViOn Zlaté Moravce
Futbalisti Zlatých Moraviec si v predohrávke 7. kola MONACObet ligy poradili s "B" tímom Žiliny a po víťazstve 4:0 sa posunuli do čela druholigovej tabuľky. Keďže ich konkurent Liptovský Mikuláš pre nepriazeň počasia duel v Petržalke neodohrá, ViOn zostane prvý do ďalšieho kola.

Zlaté Moravce - Žilina B 4:0

Zverenci Romana Hudeca síce pred reprezentačnou prestávkou zaknihovali prvú prehru v sezóne, keď padli na trávniku Liptovského Mikuláša, ale v piatok si napravili chuť. Pred svojimi fanúšikmi v prebiehajúcom ročníku Zlatomoravčania stále neprehrali. Po remíze s Prešovom vyhrali s Považskou Bystricou i béčkom Žiliny.

Neúplná tabuľka MONACObet ligy.
Neúplná tabuľka MONACObet ligy.Flashscore

Žilinčania nevyhrali v treťom kole v rade. Čo je horšie, po tretí raz za sebou neskórovali. Ich strelecká potencia sa tak natiahla už na 346 minút. Posledným strelcom je Pekelský zo 14. minúty na ihrisku Malženíc. Pri Žitave ťahali za kratší koniec od úvodných minút. Už do prestávky viedli domáci po góloch Kuzmu a Balaja. Po zmene strán si rovnaká dvojica delila po zásahu opäť a štvorgólový rezultát vydržal až do záverečného hvizdu. 

MONACObet liga v 7. kole s odkladmi, hrať sa nebude v Petržalke a Malženiciach