Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Ligová bitka po 22 rokoch. ViOn zdolal rezervu Slovana a z Bratislavy si vezie tri body

ViOn si vďaka jedinému zásahu uchmatol tri body.
ViOn si vďaka jedinému zásahu uchmatol tri body.Facebook: FC ViOn Zlaté Moravce - Vráble
Reprezentačnú pauzu využila druhá najvyššia futbalová súťaž na viacero dohrávok. Poslednou z nich bol pondelkový duel v hlavnom meste, kde rezerva Slovana hostila Zlaté Moravce. Títo súperi sa v lige nestretli viac ako dve desaťročia, po záverečnom hvizde sa radovali hostia.

Slovan B - Zlaté Moravce 0:1

Béčko slovenského šampióna zo zápasového tempa nevypadlo. V piatok sa predstavilo v Malženiciach, odkiaľ si viezlo prehru 0:2 a už v pondelok ho čakalo meranie síl so Zlatými Moravcami. Súboj patril v rámci programu do 10. kola. Pre obe mužstvá to bol v histórii iba tretí vzájomný ligový stret. Prvé dva si pamätá druholigová sezóna 2001/02, v oboch prípadoch uspel rezervný káder Slovana.

ViOn po sľubnom začiatku ročníka ako keby stratil dych a prehral tri z posledných štyroch zápasov v lige. V Bratislave sa tak chcel pokúsiť o určitú formu jesenného reštartu, ktorý sa začal javiť ako reálny v 34. minúte, keď gólovú oponu stretnutia otvoril Levan Nonikašvili.

Práve zásah gruzínskeho legionára bol napokon jediným v celom meraní síl a hosťom zabezpečil tri cenné body, ktoré ich v tabuľke posunuli hneď za vedúce duo. Belasým patrí 12. priečka.

ViOn zamieril na tretie miesto.
ViOn zamieril na tretie miesto.Flashscore