Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Malženice pod vedením Jarábka napredujú, na vedúci Prešov strácajú jediný bod

Boris Druga sa postaral o šesť gólov Malženíc.
Boris Druga sa postaral o šesť gólov Malženíc. OFK Dynamo Malženice
MONACObet liga mala mať počas reprezentačnej pauzy prestávku, ale keďže sa v doterajšom priebehu ročníka muselo odložiť viacero stretnutí, záver druhého októbrového týždňa prinesie hneď päť dohrávok. V piatok privítali Malženice na domácom štadióne rezervu bratislavského Slovana.

Malženice - Slovan Bratislava B 2:0

Malženice pod vedením skúseného Juraja Jarábka pookriali herne i výsledkovo. Proti celku z hlavného mesta republiky si pripísali už piate víťazstvo v rade. Ďalší trojbodový zisk ich vyšvihol na priebežné druhé miesto tabuľky, kde sa zdržia minimálne do soboty.

Skóre stretnutia otváral Boris Druga, pre 22-ročného futbalistu šlo už o piaty presný zásah v prebiehajúcom ročníku. Po zmene strán na neho nadviazal z nariadeného pokutového kopu Thomas Kotlár, ktorý zároveň uzatváral rezultát zápasu. 

Bratislavčanom sa u súperov stále nedarí získavať potrebné body. Z pozície hostí odchádzali s nulou už piatykrát po sebe, tentokrát aj na gólovom konte. Po deviatich odohraných dueloch im patrí dvanáste miesto, pričom pred posledným Humenným majú päťbodový náskok.