Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

MONACObet liga v 7. kole s odkladmi, hrať sa nebude na troch miestach

Aktualizované
Petržalčania si v piatok cez deň zatrénovali, ale v sobotu hrať nebudú.
Petržalčania si v piatok cez deň zatrénovali, ale v sobotu hrať nebudú.facebook.com/fcpetrzalka
Zatiaľ čo v Niké lige sa tento víkend pre nepriaznivé počasie ešte neodložil žiadny zápas, v MONACObet lige už áno. V piatok popoludní boli oznámené odklady sobotňajšieho i nedeľňajšieho duelu 7. kola medzi Petržalkou a Liptovským Mikulášom, respektíve Malženicami a rezervou Slovana. Tretie odložené meranie síl - Púchov vs. Šamorín - bolo ohlásené v sobotu ráno.

Počasie na západe krajiny futbalu nepraje, aj preto boli oznámené prvé súboje 7. kola druhej najvyššej slovenskej súťaže, ktoré sa pre nevyhovujúce podmienky neodohrajú. Nový termín v prípade stretnutia na pôde Petržalčanov zatiaľ nie je známy, v Malženiciach by sa malo hrať po novom v piatok 11. októbra o 14:30. 

Ružovo to v piatok nevyzeralo ani v Púchove, kde mal domáci MŠK privítať v sobotu o 16:00 Šamorín. "Vzhľadom na vyhlásenú výstrahu pred dažďom v našom okrese ešte uvidíme, či sa zápas odohrá. Zatiaľ je to v pláne, o prípadných zmenách vás budeme informovať," písalo sa v piatok na sociálnych sieťach klubu z Púchova.

Definitíva odkladu prišla v sobotu ráno prostredníctvom profilov oficiálnej stránky súťaže na sociálnych sieťach. Ani v tomto prípade momentálne nie je jasný nový dátum duelu.

Prehľad MONACObet ligy