Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Pohronie je priebežne lídrom MONACObet ligy, v predohrávke zdolalo béčko Slovana

Pohronie poskočilo na prvé miesto v tabuľke.
Pohronie poskočilo na prvé miesto v tabuľke.FK Pohronie
Futbalisti Pohronia vyhrali v piatkovej predohrávke 4. kola MONACObet ligy proti rezerve Slovana Bratislava a priebežne poskočili na prvé miesto tabuľky.

Pohronie - Slovan Bratislava B 3:2

Belasí vstúpili do zápasu aktívnejšie a dostali sa aj do vedenia, keď skóre otvoril Martin Mišovič. V 35. minúte na neho odpovedal svojim druhým zásahom v sezóne Ousman Kujabi, ktorý si v minulom kole odpykal trest za červenú kartu.

Hostia znova viedli zásluhou iba šestnásťročného Maxima Mateáša, pre neho išlo takisto o druhý zásah v tomto ročníku. Kušnír mal na nohe tretí zásah, jeho strelu na čiare zastavil obetavý Teplan. Počas nadstaveného času navyše opäť vyrovnal Filip Šilhart.

Pohronie síce v stretnutí viedlo len raz, no nakoniec sa to ukázalo ako zlomový moment, pretože v 82. minúte o jeho výhre rozhodol premiérovým gólom na seniorskej úrovni devätnásťročný útočník Samuel Mašlej. Tréner Čobík Ferčík a jeho tím tak priebežne poskočili na prvé miesto tabuľky.

Skóre Pohronia je pritom 8:7, čiže ide o najlepšiu ofenzívu a tretiu najhoršiu defenzívu v súťaži. Béčko Slovana sa nachádza na deviatej priečke.