Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Prešov poskočil na čelo tabuľky, Liptáci ratovali bod a Zvolen udrel v absolútnom závere

Prešov je novým priebežným lídrom MONACObet ligy.
Prešov je novým priebežným lídrom MONACObet ligy. FC Tatran Prešov
Deviate kolo MONACObet ligy bolo oklieštené o jeden zápas. Pohronie muselo z dôvodu výskytu ochorenia COVID-19 vo svojom tábore požiadať o odklad stretnutia na štadióne Petržalky. Futbalové menu v druhej najvyššej súťaži však ponúklo poltucet zvyšných duelov.
Výsledky 9. kola MONACObet ligy.
Výsledky 9. kola MONACObet ligy.Flashscore

Humenné - Liptovský Mikuláš 1:1

Súboj dvoch celkov z opačných pólov rebríčka mal jasného papierového favorita. Liptovskému Mikulášu sa však túto rolu nepodarilo potvrdiť. Po prehre s Prešovom a senzačnom pohárovom vypadnutí na pôde Bytče uhrala partia okolo kapitána Tomáša Geráta remízu v Humennom. Posledné mužstvo tabuľky bolo pritom blízko prekvapenia, ale v nadstavenom čase dokázal vyrovnať práve spomínaný nositeľ líderskej pásky. 

Stará Ľubovňa - Považská Bystrica 1:1

Nováčik prehral na domácom trávniku iba v úvodnom kole. Počas nadchádzajúcich štyroch duelov Stará Ľubovňa svoje hradby uhájila. Prerušiť túto šnúru mali v pláne futbalisti Považskej Bystrice, vo vedení však vydržali byť iba približne jedenásť minút. Hosťom sa ešte v tejto sezóne ani raz nepodarilo zatiahnuť defenzívnu roletu.

Prešov - Žilina B 2:0

Prešov sa pred štartom deviateho kola nachádzal na treťom mieste tabuľky. Východniari však zakončia september na čele rebríčka druhej najvyššej súťaže. Po tretí raz v prebiehajúcom ročníku sa im podarilo udržať čisté konto. Naopak B-tím Žiliny naďalej pokračuje v streleckej nemohúcnosti. Skórovať sa mu nepodarilo už v piatom po sebe idúcom stretnutí. Šošoni momentálne čakajú na presný zásah viac ako 500 minút. 

Púchov - Malženice 1:3

Už štyri ligové zápasy nepoznali premožiteľa Malženice. Zverenci hlavného trénera Juraja Jarábka si na konto pripísali prvé víťazstvo na ihrisku súpera. Všetky góly padli v druhom polčase. Krátko po príchode z kabín sa vedenia ujal Púchov, no potom mali slovo už len hostia, ktorí zásluhou Drugu, Karhana a Kotlára otočili priebeh vo svoj prospech. Mužstvo z Považia vyhralo v doposiaľ len raz.

Zvolen - Slovan Bratislava B 1:0

Tri body zariadil nováčikovi v absolútnom závere stretnutia Matúš Köröš, ktorý sa do streleckých štatistík zapísal po prvý raz v tomto súťažnom kolotoči. Zvolen pred víkendom dýchal rezerve bratislavského Slovana na chrbát, vďaka výhre klub z metropoly republiky predbehol. Belasí zaváhali po dvoch domácich triumfoch a iba druhýkrát ani raz neroztrepotali sieť za brankárom súpera. 

Aktuálne poradie v tabuľke.
Aktuálne poradie v tabuľke.Flashscore