Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Prvá prehra Zlatých Moraviec, šláger pre Mikuláš. Petržalka sa naďalej trápi

Aktualizované
Považskobystričania vyhrali tri z piatich zápasov.
Považskobystričania vyhrali tri z piatich zápasov.facebook.com/zvolenmfk
Šieste kolo druhej najvyššej slovenskej futbalovej súťaže s názvom MONACObet liga pokračovalo v sobotu dvomi zápasmi, keďže duel Humenného s Prešovom bol odložený pre zvýšený výskyt koronavírusu v šatni Prešovčanov. Neúspešný barážista z minulej sezóny zavítal do Považskej Bystrice, avšak Petržalka iba predĺžila svoje trápenie, keď nezvíťazila už vo štvrtom súboji v rade.

Považská Bystrica - Petržalka 3:1

Po bezgólovom prvom polčase nasledovala úrodná dvadsaťminútovka pre domáci celok. Najprv otvoril skóre v 48. minúte delovkou Adam Cisár, aby po hodine hry bola nariadená penalta po faule na Dušana Kucharčíka, pričom pokutový kop premenil sám faulovaný.

Pre Petržalku to znamenalo katastrofu, keďže po nedovolenom zákroku videl druhú žltú a zároveň červenú kartu Dominik Dinga. Na rozdiel triedy upravil skóre v 67. minúte Mário Boris, zatiaľ čo oslabení hostia už iba skorigovali v záverečnej štvrťhodine po zásahu Daniela Pavúka.

Petržalčania pokračujú v letargických výkonoch, nachádzajú sa na deviatom mieste, keď z piatich súbojov získali totožný počet bodov. Považská Bystrica poskočila minimálne do nedele na piatu pozíciu.

Liptovský Mikuláš - Zlaté Moravce 1:0

Z piatich kôl hráči Romana Hudeca z pozície nováčika MONACOBet ligy neprehrali ani raz. To ale už neplatí po šiestom kole, v ktorom vycestovali na horúcu pôdu Liptovského Mikuláša. Bol to duel prvého s druhým. Po záverečnom hvizde si svoje pozície v tabuľke vymenili. O všetkom rozhodol už v 28. minúte Voško

Neúplná tabuľka.
Neúplná tabuľka.Flashscore

Bol to pre neho premiérový zásah v novom ročníku. Naopak, jedna z najlepších ofenzív ligy sa nepresadila a brankár Kuchynsky si udržal čisté konto. Oba celky majú však zhodný počet bodov - 13.

Humenné - Prešov (odložené)