Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Púchov prerušil štvorzápasovú sériu bez víťazstva, Stará Ľubovňa vonku ešte nebodovala

Púchovčania vybojovali cenný triumf.
Púchovčania vybojovali cenný triumf.FB MŠK Púchov
Druhá najvyššia súťaž si pre fanúšikov pripravila v sobotu chudobnejšiu porciu dvoch stretnutí. V prvom z nich sa tešili hráči Púchova, ktorí si najtesnejším rozdielom poradili so súperom zo Starej Ľubovne.

Púchov - Stará Ľubovňa 1:0

Diváci, ktorí v chladnom počasí merali cestu na štadión v Púchove, dúfali v trojbodový zápis. Ich tím totiž v štyroch predchádzajúcich dueloch nedokázal zvíťaziť. Rovnako na tom bola aj Stará Ľubovňa, tabuľkový sused Púchovčanov. Goralom navyše patril nelichotivý primát jediného tímu v lige, ktorý vonku ešte nebodoval.

Duel odštartoval veľmi svižne, pretože už v úvodných sekundách mohol padnúť gól. Pokus Čongrádyho hlavou však tesne minul bránu, o niekoľko minút neskôr sa rovnakým spôsobom pokúšal presadiť Adrián Kopičár. Úvodná polhodina priniesla viacero zaujímavých príležitostí, no fanúšikovia presný zásah nevideli.

Dočkali sa až po zmene strán. V 56. minúte sa pískala ruka Halabrína v pokutovom území a Púchov mal výhodu penalty, ktorú úspešne premenil Kopičár. 27-ročný stredopoliar zaznamenal svoj druhý presný zásah v ročníku. Púchov sa nachádza na 12. mieste s deviatimi bodmi, hostia sú na predposlednej 13. priečke.

Najbližší program Púchova.
Najbližší program Púchova.Flashscore

Liptovský Mikuláš - Považská Bystrica (18:00)