Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Šláger kola víťaza nepriniesol, Zlaté Moravce si rozdelili body s Malženicami

Zlaté Moravce doma remizovali.
Zlaté Moravce doma remizovali.Facebook FC ViOn Zlaté Moravce - Vráble
Predohrávka 11. kola MONACObet ligy ponúkla atraktívny duel medzi Zlatými Moravcami a Malženicami. Duel sa napokon skončil remízou.

Zlaté Moravce - Malženice 1:1

Farma Trnavy z Malženíc v sezóne prekvapuje dobrými výsledkami a tak išlo o nečakaný šláger kola proti jednému z veľkých ašpirantov na postup do Niké ligy. Pre hostí to bol tretí duel na ihriskách súperov. Pred zápasom zaujala novinka z tábora domácich - klub posilnil bývalý reprezentant Ľubomír Michalík, ktorý bude pracovať ako športový riaditeľ a člen realizačného tímu Romana Hudeca.

Oba tímy sa v minulosti stretli dvakrát. Počas letnej prípravy ViOn vyhral v Malženiciach 2:0 a pred rokom v rámci šestnásťfinále Slovnaft Cupu uspel na rovnakej pôde 2:1.

Ich prvý vzájomný súboj v druhej lige odštartovali lepšie hráči Zlatých Moraviec. Po polhodine hry poslal Kadlec veľmi dobrý center na Filipa Balaja, ktorý rozvlnil sieť. V nadstavenom čase prvého dejstva mohli hostitelia vyhrávať o dva góly, pokus Šmigu ale vyrazil Vasiľ a dorážka Mondeka letela len nad svätyňu.

Päť minút po zmene strán bolo vyrovnané - Dávid Bukovský strieľal z prvej a dostal loptu do siete. ViOn mohol v závere strhnúť víťazstvo na svoju stranu, aktívny Balaj však trafil len žrď. Malženice sa tak bodovo dotiahli na svojho súpera (20), zásluhou horšieho skóre sú tretie.