Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Šláger MONACObet ligy pre Zlaté Moravce, Humenné zachraňovalo bod z penalty

Aktualizované
Jaroslav Holp s oslavným gestom.
Jaroslav Holp s oslavným gestom.facebook.com/fcvion
MONACObet liga pokračovala v sobotu zápasmi 2. kola. Najväčšiu pozornosť pútal šláger medzi ašpirantmi na postup do Niké ligy medzi Petržalkou a Zlatými Moravcami, Humenné si pripísali prvý bod sezóny po zásahu z nadstaveného času.

Petržalka - Zlaté Moravce 0:1

O všetkom podstatnom sa rozhodlo štvrťhodinu po prestávke. Striedajúci Jaroslav Holp poslal hostí do vedenia prakticky z ničoho nič, keď zužitkoval nezištnú prihrávku od nepokrytého Kuzmu a po zemi trafil presne k vzdialenejšej žrdi.

O dve minúty neskôr Suľa zahral vo vlastnej šestnástke rukou a nasledovala penalta Petržalky. Na starosť si ju vzal Daniel Pavúk, no hrdinom hostí sa stal brankár Patrik Richter, ktorý zlikvidoval pokutový kop spoločne s ďalšími šancami neúspešného barážistu z uplynulej sezóny. Tutovky zahodili Danek, už spomínaný Pavúk, Švec či Mazan, ktorý trafil žrď i brvno.

Humenné - Púchov 2:2

Prvý bod v sezóne zachraňovalo Humenné zásluhou Erika Streňa z pokutového kopu v nadstavenom čase. Zaujímavosťou je, že Mihajlo Cmiljanovič najprv poslal domácich do vedenia v 17. minúte, aby si po vyrovnaní Tobiasa Čongrádyho strelil po hodine hry aj vlastný gól. Premiérovo v ročníku bodoval aj Púchov, hoci to pre hostí vyzeralo na triumf.

Považská Bystrica - Malženice 3:1

Roman Zemko sa stal dvojgólovým hrdinom Považskej Bystrice po tom, čo Filip Trello reagoval na bleskovú trefu Daniela Rapavého. MŠK sa oklepalo po nepríjemnom závere z ostatného kola proti rezerve Slovana, zatiaľ čo Malženice nenadviazali na ubránené oslabenie proti Humennému.

Liptovský Mikuláš - Slovan "B" 2:1

Kým obhajcu majstrovskej trofeje Niké ligy čakala na Tehelnom poli Podbrezová, jeho "béčko" sa predstavilo na Liptove. A vôbec neobišlo dobre. Mikuláš napravil zaváhanie z úvodného kola v Šamoríne, kde až do 89. minúty držal jednogólové vedenie. Tentoraz rozhodol už v prvom dejstve. V druhej minúte otvoril rezultát Staš, na čo zareagoval o desať minút neskôr Isaac, ale v dvadsiatej minúte pečatil skóre Bartoš. Slovan "B" si po výhre v Považskej Bystrici pripisuje prvú prehru v novom ročníku.

Neúplná tabuľka.
Neúplná tabuľka.Flashscore