Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Súboj nováčikov pre Starú Ľubovňu, ViOn opäť neinkasoval a Malženice ostávajú nezdolané

Silvester Bobko
Stará Ľubovňa po druhý raz v sezóne zvíťazila.
Stará Ľubovňa po druhý raz v sezóne zvíťazila. Ľubovňa Redfox FC
Dvanáste kolo MONACObet ligy odštartovalo piatkovou predohrávkou medzi Pohroním a Považskou Bystricou (1:2). V poslednú októbrovú sobotu boli na programe ďalšie tri vystúpenia. Viac sa v nich darilo opäť raz hosťujúcim mužstvám.

Malženice - Petržalka 1:0

Pod vedením skúseného odborníka Juraja Jarábka ostávajú Malženice naďalej nezdolané. Ligovú sériu bez zaváhania natiahli proti Petržalke už na číslo osem. Plány celku z hlavného mesta republiky sa výrazne skomplikovali krátko po polčasovej prestávke, keď inkasovali červenú kartu. Presilovú hru využil na jediný presný zásah stretnutia už po dvoch minútach Timotej Kudlička. Bratislavčania vyšli bodovo naprázdno po tretíkrát v rade. 

Púchov - Zlaté Moravce 0:1

Zlaté Moravce potvrdili štatút najlepšej defenzívy súťaže. Na trávniku Púchova zaknihovali už šiestu nulu. Pokiaľ sa im v tejto sezóne MONACObet ligy podarilo triumfovať, iba jediný raz pritom inkasovali. Považania prehrali na domácom trávniku po tretí raz, zakaždým v zápase proti jednému z troch najvyššie postavených mužstiev v tabuľke. 

Zvolen - Stará Ľubovňa 0:3

Stret nováčikov bol jasnou záležitosťou Starej Ľubovne. Pre Redfox šlo iba o druhé víťazstvo v prebiehajúcom ročníku, pričom vôbec premiérovo ulovili body na trávniku súpera. Hostia mali pred týmto stretnutím na konte sedem strelených gólov, streleckú bilanciu si pod Pustým hradom vylepšili takmer o polovicu, keďže triumfovali rozdielom triedy. Za dvanástym Zvolenom navyše zaostávajú už len o dva body.