Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Trnavský Ahl zachránil Malženiciam remízu, Pohronie súčasťou 10-bodového tria

Malženice zaknihovali prvú remízu.
Malženice zaknihovali prvú remízu.FB: OFK Dynamo Malženice
Po oznámení odloženia zápasu v Petržalke a odohraní piatich duelov ostávalo v programe piateho kola MONACObet ligy už len stretnutie Malženíc s Pohroním. Súperi sa na ihrisku v blízkosti Trnavy rozišli po nerozhodnom výsledku.

Malženice - Pohronie 2:2

Ambíciou Malženíc bolo zastaviť nelichotivú sériu troch prehier. Pohronie vonku ešte nebodovalo a na súboj sa ideálne naladilo v Slovenskom pohári, keď vo Veľkom Krtíši zvíťazilo 6:0. Okrem tejto nádielky však hostia doposiaľ odohrali zápasy s tesnými výsledkami - v Šamoríne prehrali 0:2 a doma trikrát zvíťazili iba o jediný gól.

Takýto triumf by však určite brali aj z pôdy súpera a neboli k nemu ďaleko. Skóre síce v 61. minúte zásluhou Drugu otvorili hostitelia, no o 12 minút už viedlo Pohronie - o rýchly obrat sa postarali Masaryk a Horvát. Začínalo sa schyľovať k ďalšiemu tesnému víťazstvu mužstva zo Žiaru nad Hronom, avšak o slovo sa prihlásil Hugo Ahl.

Švéd, ktorý minulý rok hrával druhú najvyššiu súťaž za Humenné, už teraz patrí Trnave a jej rezervnému tímu pred koncom riadnej hracej doby vystrelil bod za remízu. Domácich tento rezultát posunul mimo zóny zostupu, hostia sa zaradili k 10-bodovému triu za lídra tabuľky.

Neúplná tabuľka 2. ligy.
Neúplná tabuľka 2. ligy.Flashscore