Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Ukážkový obrat béčka Žiliny proti Slovanu, výhru Šamorína režírovali ukrajinskí mladíci

V Žiline bol k videniu dramatický záver.
V Žiline bol k videniu dramatický záver.Akadémia MŠK Žilina
Nedeľný program MONACObet ligy ponúkol dva doobedňajšie duely. Do Šamorína pricestovalo Pohronie, no body si odtiaľ opäť neodnieslo. Žilina hostila súboj rezervných tímov, ktorý si pre seba uchmatla po skvelom gólovom závere.

Šamorín - Pohronie 2:0

Šamorín mal pred týmto zápasom na svojom konte jediný bod, Pohronie ich z dvoch domácich vystúpení vyťažilo šesť. Posledné dva vzájomné strety oboch súperov na juhu Slovenska priniesli víťazstvá hostiteľa 5:3 a 4:0. Hráči klubu od rieky Dunaj svoj strelecký priemer síce nedorovnali, no Pohrončanov opäť dokázali zdolať.

Premiérový triumf v novom ročníku vystrelili šamorínskemu celku 20-roční Ukrajinci - v 15. minúte otvoril skóre Plyushch a o hodinu hracieho času neskôr sa presadil aj jeho krajan Leshchynskyi. Viac mien sa na listinu strelcov tohto stretnutia už nedostalo.

Žilina B - Slovan B  2:1

Nedeľa je časom pre merania síl rezervných kádrov Žiliny a Slovana, tentoraz sa obe mužstvá stretli na jednom ihrisku. Duel dovtedy trojbodových tímov bol pre hostí už tretím v poradí na pôde súpera. Bratislavčanom však hrala do kariet štatistika posledných piatich vzájomných zápsov, všetky totiž vyhrali.

Rovnaký plán mali aj teraz a už po štvrťhodine ich k jeho naplneniu priblížil Isaac. Jednogólový náskok si Slovanisti dokázali držať veľmi dlho a schyľovalo sa k ich víťazstvu. V Žiline však bič plieskal na konci a krajšie to znelo domácim - v 88. minúte vyrovnal Baleja a o dve minúty neskôr zasadil hosťom rozhodujúcu ranu Kóša.

Neúplná tabuľka druhej najvyššej súťaže.
Neúplná tabuľka druhej najvyššej súťaže.Flashscore