Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Žilinská rezerva štvrtú výhru v rade nepridala, ViOn na čele tabuľky

Aktualizované
Žilinčania prehrali druhýkrát v sezóne.
Žilinčania prehrali druhýkrát v sezóne.FB: Akadémia MŠK Žilina
Ešte pred štartom 5. kola MONACObet ligy prišla informácia, že duel z 10. augusta medzi Malženicami a Liptovským Mikulášom bol kontumovaný v prospech hostí. Domáci totiž nesplnili podmienku o hráčovi do 21 rokov v základnej zostave. Predposledný augustový víkend následne otvorila výhra Púchova. Videli sme aj triumf Zlatých Moraviec.

Púchov - Žilina B  3:0

Hostiteľa stretnutia podľa štatistík ostatných dní čakala náročná skúška. Púchov totiž dovtedy získal iba jediný bod, zatiaľ čo mladí šošoni vyhrali trikrát v rade a vyšvihli sa tesne za tabuľkového lídra z Liptova.

Škrt cez rozpočet hostí na ceste za štvrtým triumfom po sebe urobila ukážková štvrťhodina z produkcie domáceho celku. V 15. minúte ju odštartoval gólom Obšivan, onedlho ho napodobnil kolega Martinek a tesne po polhodine hry sa presadil aj Kopičár.

Žilinská odpoveď nasledovala až v 66. minúte, no prišla len v podobe trojitého striedania, ktoré gólový scenár nijak neupravilo. Púchovčania tak prvýkrát v novom ročníku strelili tri presné zásahy a tešili sa z premiérovej výhry.

Strelci duelu.
Strelci duelu.Flashscore

Zlaté Moravce - Považská Bystrica 3:1

Domáci sa snažia po vypadnutí z Niké ligy o čo najrýchlejší návrat medzi slovenskú futbalovú elitu a po výhre nad Považanmi majú na čele tabuľky trojbodový náskok pred Liptovským Mikulášom, ten disponuje zápasom k dobru. 

ViOn poslal do vedenia Levan Nonikašvili, hostia však tesne pred odchodom do kabín znížili zásluhou Dušana Kucharčíka. Zlaté Moravce naklonili misky váh na svoju stranu po hodine hry, keď po pase Dugu na Greššáka smeroval hrací predmet k Marekovi Kuzmovi a ten rozvlnil sieť. Definitívnu poistku pridal v druhom dejstve opäť Nonikašvili. Hostitelia tak v aktuálnom ročníku stále nespoznali premožiteľa.