Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Žilinské béčko bez gólu už od augusta, Púchov nestačil na Slovan. Šamorín zdolal Zvolen

Púchov vonku nestačil na Slovan.
Púchov vonku nestačil na Slovan.FB MŠK Púchov
Druhá najvyššia súťaž na Slovensku uzavrela 8. kolo trojitou porciou zápasov. Rezerva Slovana si poradila s Púchovom, Šamorín zdolal Zvolen a Petržalka získala tri body na pôde žilinského béčka.

Slovan Bratislava B - Púchov 3:2

Béčko Slovana malo za sebou trojtýždňovú pauzu a tak fanúšikovia očakávali, či bude mať tento fakt na mužstvo pozitívny alebo negatívny efekt. Proti nedeľnému súperovi sa im doma nedarilo, v posledných dvoch zápasoch na vlastnom ihrisku s ním prehrali a štyrikrát inkasovali (2:4 a 1:4).

Nová sezóna však priniesla prelomenie negatívnej série. Púchov síce v prvom dejstve viedol 1:0 a 2:1, po zmene strán však prišiel belasý obrat. Najskôr v 49. minúte vyrovnal Gabriel Hornyák, aby následne útočník Martin Mišovič vystrelil svojmu tímu tri body. Slovan sa tak vyškriabal na desiatu priečku, Púchov je dvanásty.

Šamorín - Zvolen 3:1

Veľkou udalosťou pre Šamorínčanov bol súboj so Zvolenom, keďže si pripomenuli 110. výročie založenia klubu. Diváci mali vstup zdarma a mohli sa tešiť na sprievodný program, ocenenie klubových osobností a predstavenie nových dresov. Nováčik MONACObet ligy chcel predĺžiť šnúru troch zápasov bez prehry, keďže raz vyhral, dvakrát remizoval a nachádzal sa v dobrom rozpoložení.

Jeho plány narušil mladý brazílsky stredopoliar Fellipe Cardoso, ktorý už po dvanástich minútach otvoril skóre. Zvolenčania síce pred odchodom do kabín vyrovnali zásluhou Úradníka, no po zmene strán sa presadili už len hráči domáceho tímu Roman Plyushch a Bálint Csóka. Šamorínu patrí s trinástimi bodmi piata priečka, Zvolen je jedenásty.

Aktuálna tabuľka súťaže.
Aktuálna tabuľka súťaže.Flashscore

Žilina B - Petržalka 0:1

Žilinská rezerva privítala Petržalku, ďalšieho kandidáta na postup do Niké ligy. S bratislavským tímom v minulej sezóne prehrala oba vzájomné súboje. O osude zápasu rozhodol gól útočníka Daniela Pavúka zo 70. minúty, išlo o jeho druhý presný zásah v ročníku.

Mladíci MŠK sa dostali do streleckej krízy. V posledných štyroch stretnutiach neskórovali, naposledy sa v koncovke presadili 18. augusta. Hosťom patrí po slabšom rozbehu do ročníka 7. miesto a zaznamenali tretiu výhru v sezóne, Žilina je deviata.