Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Žolík z lavičky otočil duel proti rozbehnutému Šamorínu, belasí udreli v závere z penalty

Šamorínčania prišli o vedenie na ihrisku Malženíc, domov odchádzajú bez bodu.
Šamorínčania prišli o vedenie na ihrisku Malženíc, domov odchádzajú bez bodu.facebook.com/stksamorin
Šieste kolo MONACObet ligy sa už tradične uzavrelo v nedeľu. Tri zápasy priniesli dva triumfy domácich, z toho jeden po obrate, a bezgólovú remízu pod Dubňom.

Malženice - Šamorín 2:1

Prvé dejstvo neprinieslo veľa pôžitku divákom, ktorí nevideli ani jednu strelu na bránu. Všetko sa zmenilo po zmene strán, keď sa po prieniku Damiána Kachúta presadil z malého vápna Maksym Puchtejev.

Šamorín mohol okamžite inkasovať, Malženice však nevyrovnali po snahách Trella, Drugu či neuznanom góle pre ruku. Hostia mohli zápas rozhodnúť v 72. minúte. Striedajúci Barišič v samostatnom úniku nevystrelil, iba vyzval na gól do polodkrytej brány Žigu. Toho však v poslednej chvíli odstavil sklzom od lopty už žltou kartou potrestaný a obetavý Kurej. 

Nedáš-dostaneš, sa opäť raz potvrdilo, keď na začiatku záverečnej štvrťhodiny mieril do čierneho zo strednej vzdialenosti žolík z lavičky David Bukovský, aby rovnaký hráč v 83. minúte po zablokovanej koncovke a odraze otočil priebeh súboja.

Viac sa už nestalo, Malženice sa tešia z triumfu po piatich dueloch, trojzápasová víťazná séria rozbehnutého Šamorína sa, naopak, skončila. FC ŠTK nevyužilo možnosť bodovo dohnať vedúce duo Liptovský Mikuláš - Zlaté Moravce.

Tabuľka po neúplnom 6. kole MONACObet ligy.
Tabuľka po neúplnom 6. kole MONACObet ligy.Flashscore

Žilina "B" - Zvolen 0:0

Diváci nevideli góly pod Dubňom, kde si žilinskí mladíci podelili body s nováčikom zo Zvolena. V šanciach zlyhali domáci Ziblim i Klaučo, hosťujúci Nosko, Köröš, Snitka či v druhej nadstavenej minúte druhého polčasu Svetlík. Ozvala sa aj konštrukcia brány po priamom kope Prikryla.

Slovan "B" - Stará Ľubovňa 2:1

Zo zóny zostupu sa dostala rezerva Slovana, ktorá porazila iného nováčika, toho zo Starej Ľubovne, gólom z 90+4. minúty. Skóre v prvom dejstve otvoril za belasých Dmytro Laktionov, reakcia prišla od striedajúceho Artura Plaskowského. Na body to východniarom nestačilo, keďže triumf celku z hlavného mesta zariadil v posledných sekundách z penalty Elvis Isaac.