Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Bystrica ukončila prípravu bez víťazstva. Skalica uspela, Michalovce nestačili na DVTK

Aktualizované
Dukla v príprave nevyhrala ani raz.
Dukla v príprave nevyhrala ani raz.MFK Dukla Banská Bystrica
Futbalisti MFK Dukla Banská Bystrica prehrali v sobotňajšom prípravnom zápase proti Liptovskému Mikulášu. Podvečer hrajú aj Trnava, Komárno, Michalovce či Skalica.

Banská Bystrica - Liptovský Mikuláš 0:3

Banskobystričania si generálku na Niké ligu určite predstavovali inak, pretože s účastníkom MONACObet ligy prehrali pomerne vysokým skóre. Liptovský Mikuláš o všetkom rozhodol v prvom polčase, v ktorom strelil všetky tri presné zásahy. Dukla ukončila prípravu bez víťazstva a iba s jednou remízou. Až päťkrát prehrala.

Trnava - Aston Villa 0:3

Sumár zo zápasu nájdete v samostatnom článku.

MTK Budapešť - Komárno 0:0

Komárno ukončilo prípravu remízou s maďarským tímom, za ktorý nastupuje aj Róbert Polievka. Nováčik Niké ligy absolvoval pred štartom ročníka šesť stretnutí, z ktorých dva vyhral, tri remizoval a prehral iba proti Podbrezovej.

DVTK - Michalovce 3:1

Michalovce nestačili v generálke na maďarského súpera, od ktorého inkasovali tri góly. Za hostí sa presadil iba útočník Arevalo. Zemplínčania zaznamenali v príprave dve výhry, jednu remízu a štyri prehry.

Skalica - Zlaté Moravce 1:0

Davi Alves sa stal jediným skalickým strelcom a korunoval pomerne dobrú prípravu tohto tímu, nakoľko ten podľahol iba Karvinej. Štyrikrát vyhral a dva razy remizoval.