Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Kmeť sa lúči s Trenčínom, jeho kariéra bude pokračovať v zámorskej MLS

Kmeť si vyskúša novú súťaž.
Kmeť si vyskúša novú súťaž.Profimedia
Futbalista Matúš Kmeť (24) opúšťa po štyroch sezónach AS Trenčín. Zahrá si v MLS, kde oblečie dres Minnesoty United. S klubom podpísal kontrakt do decembra 2026 s opciou na jeden rok. Informovali o tom internetové stránky slovenského a amerického celku.

Rodák z Ružomberka prišiel do Trenčína počas sezóny 2020/2021 práve z tímu spod Čebraťa. Za klub odohral 93 stretnutí a strelil šesť gólov. V minulom ročníku Niké ligy sa stal "železným mužom" súťaže s kompletnou minutážou na trávniku. 

"Som nesmierne nadšený, že sa môžem pripojiť k Minnesote United a že môžem hrať na mieste s takou špeciálnou atmosférou a oddanými fanúšikmi. Do klubu ma prilákalo jeho odhodlanie dosiahnuť úspech, ktoré preukazuje personál na všetkých úrovniach. Minnesota pre mňa predstavuje šancu rozvíjať sa ako futbalista a spoluhráč. Teším sa na túto novú príležitosť," povedal Kmeť pre web svojho nového zamestnávateľa.

"Tam kde sa niečo končí, niečo nové sa začína. Ďakujem AS za každú jednu chvíľu strávenú v klube. Spoznal som tu veľa skvelých ľudí a neodchádza sa mi vôbec ľahko. Cítim, že nastal čas na ďalší krok a tak sa zo mňa stáva už len trenčiansky fanúšik. Ďakujem ešte raz za všetko a želám úspešnú sezónu, plno víťazstiev a veľa pozitívnych ľudí na tribúne. Navždy AS," citovala ho oficiálna stránka slovenského mužstva.