Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Koniec ďalšieho trénera v Niké lige, Stolica už nie je koučom AS Trenčín

Stolica v Trenčíne skončil.
Stolica v Trenčíne skončil.TASR / Ján Krošlák
AS Trenčín na svojom klubovom webe oznámil, že Ilija Stolica (46) už nie je trénerom A-mužstva. Srbský kouč sa z lavičky porúča po deviatich odohraných dueloch novej sezóny Niké ligy.

Zo spomínaného počtu zápasov sa tímu spod hradu Matúša Čáka podarilo vyťažiť iba sedem bodov, ktoré sú výsledkom jednej výhry a štyroch remíz i prehier. Trenčania sa z triumfu tešili len v druhom kole, keď 3. augusta doma zdolali Košice 2:0.

Stolica sa stal trénerom AS v máji 2023, kontrakt mu mal platiť do júna 2025. V uplynulom ročníku najvyššej slovenskej futbalovej súťaže obsadil so svojím kádrom siedmu priečku. Aktuálne sa tamojší výber nachádza na desiatej pozícii a iba bod od poslednej Skalice.

Pred rodákom z Belehradu sa trénerská lavička podlomila pod Pavlom Majerníkom v Skalici a Gergelym Gerim v Košiciach. Záhoráci nahradili lodivoda Davidom Oulehlom, kormidlo východniarov prebral Roman Skuhravý. Zmena nastala aj v Podbrezovej, no išlo iba o internú záležitosť, keď klub navzájom prehodil Štefana Markulíka a Vladimíra Cifraniča.

Výsledky ostatných duelov Trenčína.
Výsledky ostatných duelov Trenčína.Flashscore