Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Kucka spravil ďalší krok k návratu, nastúpiť by mohol už čoskoro

Kucka sa blíži k návratu na trávniky.
Kucka sa blíži k návratu na trávniky.TASR - Martin Baumann
Skúsený stredopoliar Juraj Kucka (37) absolvoval v závere septembra artroskopiu kolena a prakticky okamžite od operácie robí maximum pre čo najskorší návrat do plnej formy.

Skúsený futbalista pokračuje v rekonvalescencii, pričom urobil ďalší dôležitý krok k návratu na trávnik. V utorok začal s behmi na ihrisku. Keď belasí avizovali, že ich opora pôjde pod nôž, tak sa hovorilo zhruba o mesačnej pauze a tento predpoklad bude veľmi reálne naplnený.

"Rekonvalescencia ide podľa plánu, prakticky každý deň cvičím, posilňujem a pripravujem sa na návrat. V utorok som absolvoval prvé behy na ihrisku, čo bol výborný pocit. Koleno drží dobre," povedal Kucka pre klubový web Slovana.

Zdá sa, že dlhoročný slovenský reprezentant by mohol zasiahnuť do hry už čoskoro. "Verím, že ak všetko pôjde dobre, vrátim sa do hry už v tomto bloku zápasov medzi októbrom a novembrom," doplnil futbalista so skúsenosťami z Premier League či Serie A.

Bývalý hráč Ružomberka či Podbrezovej naposledy nastúpil v polovici septembra na pôde Celticu. Odvtedy nebol k dispozícii počas štyroch stretnutí. Nenastúpi ani v sobotnom derby na pôde Trnavy.

Od 19. októbra do 9. novembra odohrajú belasí až sedem stretnutí ligy, Ligy majstrov a Slovenského pohára. Potom príde na rad reprezentačná prestávka.