Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Kucku čaká artroskopia kolena. Opora belasých vypadne na takmer mesiac

Juraj Kucka v najbližších dueloch Slovanu nepomôže.
Juraj Kucka v najbližších dueloch Slovanu nepomôže.TASR - Pavel Neubauer
Juraj Kucka (37) chýbal trénerovi Vladimírovi Weissovi st. (59) v rámci 8. kola Niké ligy. Slovan na domácom Tehelnom poli hostil Ružomberok. Belasí si museli poradiť už bez svojej opory v strede poľa, ktorá vypadne na niekoľko duelov. K dispozícii nebude ani slovenskej reprezentácii.

Skúseného futbalistu v poslednom období trápi problém s kolenom, s ktorým bude musieť podstúpiť chirurgický zákrok. Prezradil to v predzápasovom televíznom rozhovore pri mikrófone TV Dajto šéf lavičky Slovana Vladimír Weiss. 

"Dá sa povedať, že všetci sú v poriadku, až na Juraja Kucku. V pondelok absolvuje artroskopiu kolena, má tam trochu poškodený meniskus. Musí si to riešiť operačne. Bude to trvať dva až tri týždne, kým sa vráti späť," prezradil od nedele 60-ročný najúspešnejší slovenský tréner.

Kucka odohral pri belasej premiére v hlavnej fáze Ligy majstrov v Celtic Parku 85 minút a nateraz posledných. S určitosťou by tak reprezentant Slovenska vynechá najbližšie strety v Beluši, Michalovciach, doma s Manchestrom City a Trenčínom. Podľa všetkého by sa mal vrátiť v druhej polovici októbra v derby v malom Ríme s Trnavou (19.10.).