Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Malec rozhodol o prehre Dunajskej Stredy, Trenčín z Ružomberka body nevezie

Banská Bystrica doma zdolala Dunajskú Stredu.
Banská Bystrica doma zdolala Dunajskú Stredu.TASR
Futbalisti Banskej Bystrice vyhrali v nedeľnom zápase 3. kola Niké ligy proti Dunajskej Strede tesne 1:0. Rovnakým výsledkom uspel aj Ružomberok nad Trenčínom.

Banská Bystrica - Dunajská Streda 1:0

Pod Urpínom ostali fanúšikovia ofenzívneho futbalu sklamaní, pretože sa toho v šestnástkach až tak veľa nedialo. Prvú šancu mal Rymarenko, ale vo vyloženej pozícii tesne minul vzdialenejšiu žrď. Skóre otvoril v 51. minúte útočník Tomáš Malec, ktorý sa presadil proti svojmu bývalému zamestnávateľovi.

Zľava mu presne na hlavu poslal center Záhumenský a vysoký hroťák to využil na zakončenie pod brvno. Redzič to skúšal z diaľky, nechýbalo mu veľa, aby loptu vtesnal medzi tri žrde. Dunajská Streda sa snažila hru oživiť striedaniami, čo však želaný efekt neprinieslo, a tak všetky body ostali na strednom Slovensku.

Banská Bystrica sa vďaka výhre posunula na druhé miesto tabuľky, kde má päť bodov, zároveň zvíťazila prvý raz v sezóne. DAC je na piatej priečke so štyrmi bodmi.

Štatistický pohľad na zápas.
Štatistický pohľad na zápas.Flashscore

Ružomberok - Trenčín 1:0

Ružomberok mal skvelý úvod, pretože už v piatej minúte premenil pokutový kop Timotej Múdry. Nadviazať na neho chcel Chobot, ktorého tečovaná strela opečiatkovala brvno. Neskôr sa ofenzívne osmelil aj Trenčín, no Sunday zakončil iba do Frühwalda a Ibrahim nehlavičkoval presne.

Po zmene strán pálil tvrdo Bondarenko, našiel pripraveného domáceho gólmana. Na druhej strane mieril nad Domonkos. Definitívne mohol o troch bodoch pre Ružu rozhodnúť v závere Jackuliak, takisto by na dvoch rukách spočítal, o koľko centimetrov prestrelil svätyňu.

Ružomberok zaknihoval v druhom ligovom vystúpení prvú výhru a so štyrmi bodmi mu patrí v nekompletnej tabuľke šiesta priečka. Trenčín po prvom inkasovanom góle premiérovo prehral a je siedmy.

Štatistický pohľad na zápas.
Štatistický pohľad na zápas.Flashscore