Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Nečakaná zmena v Podbrezovej. Tréner Skuhravý skončil na vlastnú žiadosť

Nečakaná zmena v Podbrezovej. Tréner Skuhravý na vlastnú žiadosť skončil
Nečakaná zmena v Podbrezovej. Tréner Skuhravý na vlastnú žiadosť skončilProfimedia
Tréner Roman Skuhravý (49) na vlastnú žiadosť skončil v FK Železiarne Podbrezová, klub o tom informoval na svojom webe. Železiari budú o jeho nástupcovi informovať.

Skuhravý prišiel na Horehronie lete 2021 a hneď vo svojej prvej sezóne doviedol klub k postupu z druhej najvyššej súťaže do Niké ligy, kde okamžite nasledovalo úspešné počínanie si v prvej šestke. Štvrté miesto z ročníka 2022/23 je najlepším umiestnením vo viac ako storočnej histórii Podbrezovej.

V ďalšej sezóne 2023/24 sa Podbrezovčania umiestnili na šiestom mieste a zároveň dokráčali až do semifinále Slovenského pohára. Skuhravý bol hlavným trénerom Podbrezovej v 109 súťažných zápasoch. Z toho bolo 65 v rámci Niké lige, 30 počas pôsobenia v 2. lige a 14 v pohárovej súťaži.

"Tréner sa rozhodol nepokračovať ďalej v našom klube, ďakujeme mu za fantastickú robotu, ktorú pre nás urobil. Bude veľmi ťažké ho v pokročilom štádiu prípravy nahradiť. Budeme musieť veľmi rýchlo konať, pretože odchádzame na sústredenie. Situácia nie je jednoduchá, ale verím, že ju vyriešime najlepšie v rámci možností, ktoré máme," povedal generálny manažér Miroslav Poliaček.