Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Niektorí nemajú na to, aby hrali za Slovan, tvrdí Weiss. Prehovoril o svojom možnom odchode

Weiss sa vyjadril k veľmi zaujímavým témam.
Weiss sa vyjadril k veľmi zaujímavým témam.TASR - Pavel Neubauer
Futbalisti Slovana Bratislava v sobotnom zápase iba remizovali s Trenčínom a ak Žilina vyhrá na pôde Dunajskej Stredy, tak Niké liga bude mať nového lídra. Belasí po stretnutí neboli spokojní.

Hlavný tréner Vladimír Weiss musel pre rôzne dôvody pretočiť zostavu. Mimo hry sú Kucka aj Mak a pre chorobu vypadol brankár Takáč.

"Tí, ktorí dostali šancu, ma sklamali. Niektorí nemajú na to, aby tu boli a niektorí nehrajú to, čo od nich chcem. Z tohto pohľadu boli striedania vynútené. Či to bol Medvedev, Blackman, Wimmer alebo Voet. Vyhrávali sme málo súbojov, v tom bol rozdiel, preto som aj striedal," hovoril na tlačovke.

"Zuberu a Bajrič ma ako jediní v prvom polčase uspokojili, ostatní hrali v prvom polčase pod svoje možnosti. V ofenzíve sme boli jaloví. Bojovali sme, dreli, v tomto nemôžem mužstvu vyčítať nič. Strata bodov doma nikdy nie je radostná," otvorene hovoril.

"Nevedeli sme sa presadiť v útoku. Mali sme dosť dobrých šancí, aby sme skórovali, no chýbali nám efektivita aj dôraz v šestnástke. Tigran tam mal dobré veci, no ako celé mužstvo sme mu v ofenzíve málo sekundovali. Vždy to totiž hodnotím tak, že všetci bránime aj útočíme. Z tohto pohľadu nie je dobré, keď musí Blackman rozhodovať o výsledku," pokračoval Weiss.

Slovan Bratislava - Trenčín 1:1

Skúsený lodivod sa vyjadril aj k ukončeniu kariéry svojho syna. "Prijal som to ťažko, ale musím ho rešpektovať. Musíme sa o tom porozprávať s majiteľom a aj ja osobne s ním. Bolo to rýchle. Rozhodol sa, ja ho nemôžem prehovárať. Dal do toho všetko, ale už je asi čas.  Vždy musíte dať mužstvu maximum. To robil aj Vlado, ale došli mu sily, bol emočne vyhorený a preto skončil. On je ako ja, možno o týždeň zmení názor, ale asi skôr nie ako áno," nechal sa počuť lodivod Slovana.

Štatistický pohľad na zápas.
Štatistický pohľad na zápas.Flashscore

Aj samotný Weiss st. znova naznačil, že uvažuje o budúcnosti, ktorá nemusí byť spätá s tímom z hlavného mesta.

"Všetci raz skončíme, aj ja. Možno za týždeň, mesiac alebo o tri roky. Takisto nad tým rozmýšľam. Budem sa s vedením rozprávať o mojej situácii, pretože niekedy mužstvo potrebuje nový impulz. Nevymeníte dvadsať hráčov, ale trénera. Ako sa to stalo trénerovi Stolicovi, tak sa to môže stať aj v Slovane. Nie je to o tom, či máte ponuky, ale o tom, či ešte máte mužstvu čo dať," tvrdí.

Aj keď v pozápasovom rozhovore pre TV Dajto na otázku ohľadom špekulácií a údajných ponukách z Kataru či Japonska neodpovedal, ale odišiel, tak na tlačovke povedal viac.

"Niečo som mal, to som odmietol. Niečo sa šušká, ale z Kataru nemám ponuku. Dostal som jednu, ktorú som neakceptoval. Hráme Ligu majstrov. Bolo by zbabelé, keby som opustil klub. Ja tu nie som zmluvne viazaný, ale s Ivanom Kmotríkom sme si podali ruku a uzavreli takúto dohodu," prezradil Weiss.

Hodnotenie hráčov základných zostáv.
Hodnotenie hráčov základných zostáv.Flashscore

Po záverečnom hvizde zápasu medzi Slovanom a Trenčínom sa udial aj jeden nešportový moment. Brankár Matúš Slavíček po záverečnom hvizde niečo ukázal smerom k fanklubu za jeho bránou. To okamžite išli riešiť domáci hráči na čele s dvojicou Bajrič a Barseghjan. 

Situácia sa skončila červenou kartou po záverečnom hvizde pre gólmana AS. "Bol šťastný, že získali bod a niečo ukázal našim fanúšikom. My ako hráči to nemôžeme dovoliť, pretože sme tu doma a musíme to súperovi ukázať," nechal sa počuť Bajrič.