Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Niké liga ONLINE: Prvé kolo prinieslo až päť remíz, na čele tabuľky strelcov je Medved

Aktualizované
Medved strelil dva góly a je na čele tabuľky strelcov.
Medved strelil dva góly a je na čele tabuľky strelcov.FC Košice/Tomáš Cicoň
Najvyššia slovenská futbalová súťaž začína písať svoju 32. kapitolu, opäť pod názvom Niké liga. Štartuje nový ročník 2024/2025. Program, výsledky, zmeny či ďalšie informácie sledujte v našom pravidelnom online trackeri na Flashscore Správach.

PROGRAM 1. KOLA

SOBOTA

Podbrezová - Žilina 0:0

Skalica - Michalovce 0:0

Komárno - Slovan Bratislava 1:4

Sobotný sumár

NEDEĽA

Košice - Dunajská Streda 2:2

Ružomberok - Banská Bystrica 1:1

Trnava - Trenčín 0:0

Nedeľný sumár

Výsledky úvodného kola Niké ligy.
Výsledky úvodného kola Niké ligy.Flashscore

28. JÚL

21:14 - Hlavní tréner zhodnotili zápas medzi Košicami a Dunajskou Stredou.

Xisco Muñoz, DAC: "Nebol to náš najlepší zápas. Vyzerali sme ako škôlkari. Naša hra pôsobila ako keby sme boli v strede niečoho, čo budujeme. Nespoznávam toto mužstvo. Nie je to to, čo sme videli v závere minulej sezóny, keď sme hrali skúsene a vedeli sme držať čisté kontá. Teraz nedokážeme kontrolovať zápas a správne riešiť situácie, ktoré sa vyskytnú na ihrisku. Musíme sa k tomu vrátiť. Pred nami je veľa roboty, aby sme reprezentovali klub ako sa patrí."

Gergely Geri, Košice: "Videli sme dobrý zápas. Na súpera sme sa snažili čo najlepšie pripraviť a myslím si, že sa nám to aj podarilo. Chvíľkami však na mňa hráči pôsobili nervózne. V určitých momentoch sme dokázali kontrolovať zápas a v ďalších sme naše situácie riešili zbrklo. Spravili sme dve chyby, ktoré Dunajská Streda využila. Mužstvo však ukázalo charakter, do poslednej chvíle išlo za vyrovnaním a to sa mi páči. Celkovo je bod dobrý, hrali sme totiž proti vicemajstrovi. Chceli sme však tri a tie teraz musíme získať v iných zápasoch. Páčil sa mi prístup hráčov. Ani jedno striedanie nebolo pre výkon, ale z taktických dôvodov."

20:59 - Hlavní tréneri zhodnotili zápas medzi Trnavou a Trenčínom.

Michal Gašparík, tréner Spartaka: "V prvom rade musím povedať, že to bol dobrý zápas na to, že bolo prvé kolo, často sa hralo hore dole, obe mužstvá hrali na víťazstvo. Som veľmi spokojný s výkonom mužstva, videl som to tak, že hráči hrali fakt veľmi dobre, odmakali to od prvej minúty. Zvolili sme najťažší spôsob hry proti Trenčínu, hrali sme veľmi vysoko, pressovali sme, obrannú líniu sme mali na riziko často postavenú v trojke. Často sme ale dokázali loptu získať, napriek tomu, že Trenčín je na tom dobre kombinačne. Jediné s čím nemôžeme byť spokojní je bod, víťazstvo sme si zaslúžili, mali sme veľa a veľkých šancí. Mali sme veľmi dobré pasáže, dokázali sme vystupňovať tempo v druhom polčase, na to, že máme maródku a ťaháme to s trinástimi hráčmi a potom sú tam mladší chlapci, ktorí toho veľa nenahrali v lige. Trenčín mal kŕče a moji chalani to zvládali dobre. Verím, že na to nadviažeme aj o tri dni, lebo to bude ťažké."

Ilija Stolica, tréner Trenčína: "Myslím, že výsledok je viac-menej realistickým obrazom hry. Oba tímy mali jasné šance, zostali nepremenené. Snažili sme sa hrať svojím štýlom, kontrolovali sme loptu. Niektorí hráči debutovali, na ihrisku bolo dnes veľa detí. Som na nich hrdý, špeciálne pre veci, čo sa udiali pred zápasom. Stratili sme Kmeťa, Bariš vypadol pre zranenie počas rozcvičky, Brahim je dlhodobo zranený, cez polčas musel ísť dole Derlek, takže sme mali veľa komplikácií. Chlapci hrali ale reálne dobre, taktiež gratulujem tímu Spartaka. V Trnave sa hralo vynikajúco, je tu najlepšia atmosféra zo slovenských štadiónov, užívam si to tu, fanúšikovia povzbudzujú svojich hráčov a rešpektujú súpera."

Štatistický pohľad na zápas v Trnave.
Štatistický pohľad na zápas v Trnave.Flashscore

20:57 - Hlavní tréner zhodnotili zápasu medzi Ružomberkom a Banskou Bystricou.

Ondřej Smetana, tréner Ružomberka: "Naše mužstvo malo dobrý vstup do zápasu, od začiatku bolo aktívne. Súpera v jeho rozostavení sme sa snažili otvárať nábehmi za jeho obranu, čo sa chlapcom aj darilo. Vyťažili sme z toho úvodný gól, lenže potom sme stratili kontrolu nad hrou a chalani pustili do zápasu aj súpera, čo bola škoda. Bystričania mali dve-tri nebezpečné situácie, z ktorých nás mohli potrestať. Do druhého polčasu chalani dobre vstúpili, dianie na ihrisku kontrolovali. Mali sme však pridať druhý gól, alebo stretnutie dohrať takticky a zodpovedne smerom dozadu. Žiaľ, prepadli sme v jednoduchej situácii."

Marek Bažík, tréner B. Bystrice: "Bol to ťažký zápas, pričom rovnaký sme aj predpokladali. Ružomberok v poslednom období potvrdzoval veľkú kvalitu, čo sme videli aj v Európskej lige. Do zápasu lepšie vstúpil domáci tím, ktorý aj strelil gól, ale potom sa hra trochu vyrovnala. Mali sme dve-tri veľmi nebezpečné situácie, z ktorých mohol padnúť gól. Cez prestávku sme nabádali hráčov, že treba v našej aktivite pokračovať. Napokon sme boli odmenení pekným Rymarenkovým gólom. Chcem chalanom zagratulovať, lebo sme hrali proti kvalitnému mužstvu. Bod si vážime."

20:04 - Košice remizovali s Dunajskou Stredou, pričom sa dvakrát presadil slovinský útočník Žan Medved, ktorý je po prvom kole na čele tabuľky strelcov. Dve asistencie zas má na konte Marko Tolič zo Slovana.

Tabuľka Niké ligy po kompletnom úvodnom kole.
Tabuľka Niké ligy po kompletnom úvodnom kole.Flashscore

20:02 - Všetky tri nedeľné zápasy priniesli remízy. Viac v samostatnom článku.

16:00 - S posledným zápasom minulej sezóny Niké ligy sa rozlúčil gólom, rovnakým počinom otvoril nový ročník a stal sa jeho prvým strelcom. Tigran Barseghjan sa po menšom zranení opäť objavil v základe trénera Vladimíra Weissa st., dôveru splatil rýchlym zásahom. Viac v článku.

14:01 - Záchranca Michaloviec má nový klub, Straka sa po 16 rokoch vracia na juh Česka. Viac v článku.

13:04 - Žiline sa bod máli, Podbrezová ho berie a Kaprálik o budúcnosti veľa neprezradil. Viac v článku.

12:32 - Ofenzívny hráč Ganbajar Ganbold nastúpil za Komárno, okamžite si pripísal aj asistenciu a stal sa prvým futbalistom z Mongolska v najvyššej slovenskej súťaži.

12:03 - V sobotnom zápase medzi Komárnom a Slovanom zaknihoval dve asistencie Marko Tolič, takže sa stal prvým hráčom tohto ročníka, ktorý priamo prispel na viac ako jeden gól.

11:07 - Trenčín a Trnava proti sebe hrali v rámci prvého kola aj pred rokom. Na štadióne Antona Malatinského zvíťazil AS 2:1 po góle v nadstavenom čase. V odvete na Sihoti sa z výhry tešil po výsledku 3:2 Spartak.

10:16 - Zaujímavý zápas odohrá Filip Bainovič, ktorého v drese Trnavy čaká Trenčín, kde v minulosti pôsobil. "Každý hráč, ktorý hrá so svojim bývalým klubom má motiváciu naviac a chce ukázať niečo navyše a že sa mu tam darilo. Je tam určite extra motivácia. Máme za sebou kvalitnú prípravu. Európsky zápas je za nami a myslím, že sme na nedeľný zápas dobre pripravení," nechal sa počuť.

10:01 - Ružomberok v nedeľu hostí Banskú Bystricu, proti ktorej by si chcel napraviť chuť, keďže vo štvrtok nestačil na Trabzonspor. "Myslím si hlavne, že to bude úplne iný zápas a súper sa bude v určitých situáciách správať úplne inakšie. Takže si myslím, že v niektorých fázach hry to bude pre nás ešte zložitejší a náročnejší zápas. Musíme sa naň dobre pripraviť, zvoliť správnu zostavu a dobre prestriedať. To bude dôležité," povedal tréner Ondřej Smetana.

9:43 - Slovan Bratislava síce vstúpil do novej ligovej sezóny výhrou proti Komárnu, ale prišiel o dôležitého hráča. "Žiaľ, prišli sme o Lukáša Pauscheka, ktorý má buď zlomenú kľúčnu kosť, alebo vážne zranenie ramena. Stratili sme hráča z užšieho kádra, resp. základnej jedenástky, preto odchádzam smutný," povedal tréner Vladimír Weiss.

09:18 - Do metropoly východu pricestuje DAC, zaujatí i nestranní fanúšikovia by sa asi nehnevali, keby sa tento duel niesol v duchu gólového priemeru vzájomných zápasov z minulého ročníka. Oba celky sa v uplynulej sezóne stretli dvakrát a dokopy nastrieľali 10 gólov. Väčšiu zásluhu i radosť mali zverenci Xisca Muňoza, ktorí zvíťazili 5:2 a 3:0.

Výsledky ostatných vzájomných stretov Košíc a DAC.
Výsledky ostatných vzájomných stretov Košíc a DAC.Flashscore

8:56 - Dunajská Streda nebude môcť počítať s triom zranených hráčov. K dvojici Konrad Gruszkowski a Bartol Barišič, ktorí ani necestovali s mužstvom do Azerbajdžanu, pribudol Márk Csinger. Ten musel v stretnutí proti Zire pre svalové problémy striedať už po štvrťhodine hry. "V kádri máme 22 hráčov pripravených nastúpiť. Všetci traja sú pre nás dôležití, ale ich absencia nemôže slúžiť ako výhovorka," povedal Xisco.

8:12 - DAC po stretnutí v Zire cestoval priamo do Košíc. V piatok aj v sobotu podvečer si zverenci trénera Xisca Muňoza zatrénovali vo Malej Ide. Tím zo Žitného ostrova štartuje jubilejnú 30. sezónu v najvyššej súťaži. "Štart do súťaže je vždy nesmierne dôležitý. Filozofia nášho klubu je ísť do každého zápasu s víťazným cieľom. Túžime dokázať, že štvrtok bol z našej strany omyl, ktorý sa nemôže a nebude viac opakovať. Treba ísť naplno, vyrovnať sa domácim v bojovnosti a potvrdiť naše schopnosti na ihrisku," vyjadril sa tréner Xisco.

Najbližší program Dunajskej Stredy.
Najbližší program Dunajskej Stredy.Flashscore

7:41 - Zaujímavý zápas košického obrancu Dominika Kružliaka, ktorý hrával v Dunajskej Strede, ale ako súper jej v drese tímu z východu ešte nečelil. "Ťažko povedať, čo sa stalo, že v Azerbajdžane prehrali štvorgólovým rozdielom. Ako ich poznám, mali stopercentne víťazné ambície, no dopadlo to úplne naopak. To stretnutie sme sledovali. Určite im nevyšlo podľa predstáv... Samozrejme, stále majú kvalitu a v nedeľu nás nič ľahké rozhodne nečaká. Môžu si dovoliť aj kompletne pretočiť zostavu, pretože kvalita je tam na ihrisku i lavičke. Poznám ich veľmi dobre, pôsobil som tam dlho. Majú dobrých hráčov a bude to určite náročný zápas," povedal pre klubový web.

07:00 - Program prvého kola Niké ligy pokračuje v nedeľu, kedy sú na programe tri stretnutia. V derby cez kopec privíta Ružomberok hráčov Banskej Bystrice. Košice sa doma pokúsia prekvapiť Dunajskú Stredu a Trnava hostí Trenčín.

27. JÚL

23:12 - Zápas medzi Komárnom a Slovanom zhodnotili obaja hlavní tréneri.

Vladimír Weiss st., tréner Slovana: "Hráčov som však upozorňoval, že proti nováčikovi je to v prvom kole vždy nebezpečné, čo si pamätáme aj z nedávnej minulosti. Nastúpilo 11 čerstvých hráčov, vyhrali sme 4:1, no nie so všetkým som spokojný, tak ako vždy. Povedal som hráčom, aby sa ukázali tí, ktorí chcú tlačiť na tých, ktorí nastúpia v utorok. Niektorí sa chopili šance, iní menej. Komárno podalo najmä v prvom polčase sympatický výkon. Za stavu 1:1 sme mohli inkasovať a priebeh by bol dramatickejší, určite by som v takom prípade skôr striedal. Po striedaniach prišla na ihrisko kvalita, Mak či Strelec riešia situácie inak než ostatní, tam sa ukázal rozdiel."

Mikuláš Radványi, tréner Komárna: "Mali sme zlý vstup do zápasu, inkasovali sme z penalty. Myslím si, že naša hra potom vyzerala solídne, vyrovnali sme na 1:1 a Jakub Sylvestr mal šancu na druhý gól. Ak by sme ho dali my, vyzeral by zápas možno inak. Na druhej strane, inkasovali sme do šatne. Dobre sme vstúpili do druhého polčasu, mali sme príležitosti, ktoré proti Slovanu treba premieňať. Keď nedáme góly, budeme pykať, čo sa na konci stalo. Mrzí ma posledných 25 minút, keď sme hrali naivne. Štyrikrát sme inkasovali, no videl som tam aj dobré veci, na ktorých sa dá stavať a poučiť sa z chýb."

Štatistický pohľad na zápas.
Štatistický pohľad na zápas.Flashscore

20:48 - Zápas medzi Podbrezovou a Žilinou zhodnotili obaja hlavní tréneri.

Vladimír Cifranič, tréner Podbrezovej: „Bol to ťažký zápas s kvalitným súperom. Prvý polčas bol z našej strany slabší. Žilina bola lepšia na lopte, vychádzala z presingu, prečíslovala nás v strede. Nám chýbala trpezlivosť v rozohrávke, chýbala nám ponuková činnosť, nedostávali sme sa do hry. V druhom polčase sme preskupili systém a hra sa už vyrovnala. Boli úseky, v ktorých sme boli lepším mužstvom, vytvorili sme si aj nejaké šance a náznaky. V konečnom dôsledku je teda remíza zaslúžená, i keď Žilina mala väčšie šance. My sme išli za výhrou do poslednej chvíle, škoda len, že sme boli zbrklejší v šestnástke. Šliapali sme však do konca, pomohli nám aj striedania, ale nezaslúžili sme si ešte asi vyhrať.“

Michal Ščasný, tréner Žiliny: „Vzhľadom na priebeh zápasu nie som spokojný s bodom. Hlavne v prvom polčase sme boli jasne lepším tímom, rovnako tak prvých dvadsať minút v druhom polčase. Po prestriedaní sme akoby trošku prestali hrať, domáci tam poslali kvalitných hráčov do ofenzívy a prišlo napokon i k závarom pred našou bránkou. Bohužiaľ, tri body robia góly, my sme nedali ani jeden, hoci vyložené šance sme mali. To ma mrzí, takisto trošku nezvládnutý záver, ale určite sme boli k víťazstvu bližšie my.“

20:35 - Prvý gól novej sezóny Niké ligy strelil Tigran Barseghajn, ktorý v 5. minúte z penalty otvoril skóre stretnutia medzi Komárnom a Slovanom.

19:52 - V úvodných dvoch zápasoch novej sezóny Niké ligy gól nepadol. Podbrezová sa rozišla nerozhodne so Žilinou a Skalica s Michalovcami. Viac v článku.

Štatistický pohľad na zápas.
Štatistický pohľad na zápas.Flashscore

16:00 - Skalica predstavila novinku, ktorou je fanzóna. Od novej sezóny ju fanúšikovia nájdu na domácich zápasoch klubu, bude plná zábavy a súťaží pre deti ako aj dospelých. Vyrástla za hlavným bufetom, ktorý je pri tribúne B. Fanzóna bude otvorená vždy hodinu pred začiatkom ligového zápasu.

15:30 - AS Trenčín odohrá svoje prvé dve domáce stretnutia v novom ročníku Niké ligy v Skalici. Prechodný domov zvolil klub spod Hradu Matúša Čáka pre výmenu hracej plochy na Štadióne Sihoť. Na Záhorí odohrá zápasy 2. a 4. kola proti Košiciam a Banskej Bystrici. Na svojej pôde, už na živom trávniku, by sa mali Trenčania prvýkrát predstaviť na konci augusta v súboji proti Banskej Bystrici. 

15:00 - Dnes sa bude hrať aj o to, kto strelí prvý gól v tejto sezóne Niké ligy. Naposledy to dokázal Róbert Polievka.

14:15 - Nová sezóna Niké ligy štartuje v sobotu večer. Ešte predtým Flashscore Správy zmapovali všetky prestupy v dvanástich kluboch hrajúcich túto súťaž. Viac v článku.

13:30 - Skalica odohrá prvý súťažný zápas s novým logom, ktoré nedávno predstavila.

Nové skalické logo.
Nové skalické logo.MFK Skalica

12:30 - MŠK Žilina si bude musieť na svoj prvý domáci zápas v sezóne 2024/2025 počkať o čosi dlhšie. MFK Ružomberok požiadal o zmenu termínu zápasu 2. kola základnej časti Niké ligy, v ktorom sa Liptáci mali predstaviť pod Čebraťom. Stretnutie sa tak uskutoční v inom termíne, a to 29.10.2024 (utorok) o 18:00.

12:00 - Iba jeden zo štyroch vzájomných zápasov so Žilinou v predchádzajúcom ligovom ročníku dokázala Podbrezová vyhrať. Zvyšné tri dopadli lepšie pre súpera. 

11:30 - Žilinčania niekoľko hodín pred prvým zápasom predstavili nové dresy.

Nové dresy Žiliny.
Nové dresy Žiliny.MŠK Žilina

11:00 - Ďalším odchovancom This is my sen Academy s prvým kontraktom v AS Trenčín sa stal Hugo Pavek. Devätnásťročný defenzívny hráč tak nasleduje ďalších spoluhráčov z ročníka 2005 v áčku. "Som veľmi vďačný a cením si dôveru, ktorú do mňa klub vložil. Na mojom prístupe sa však nič nemení. Chcem Trenčínu dokázať, že sa vo mne nemýli," povedal.

10:30 - Súťažnú premiéru v drese Skalice môže absolvovať útočník Lukáš Leginus. "Dobrý vstup do sezóny pre tím určite dôležitým krokom. Myslím si, že každý zápas bude náročný a preto sa budeme sústrediť vždy na to najbližšie kolo, aby sme boli dobre pripravení," povedal pre klubový web.

10:15 - Slovanisti hlásia dobrý zdravotný stav tímu. "Akurát Juraj Kucka mal menšie problémy, no nič vážne. V zostave samozrejme budú určité zmeny, uvidíme, v akom rozsahu. Musíme sa správne a rozumne rozhodnúť. Teraz je naša koncentrácia na sobotňajšom zápase, utorkový je na rade až po ňom. Hráme v krátkom slede po sebe, preto by bolo veľmi dobré, ak by sme do ligy vstúpili pozitívne a dodalo by nám to pred odvetou takú pohodu i priaznivú atmosféru. Nejaké zmeny určite budú, no koľko a aké sa rozhodneme až po tréningu," nechal sa počuť Kitka.

10:00 - Náročný program majstrovského Slovana pokračuje, pretože medzi zápasmi s Celje cestuje do Zlatých Moraviec, kde ho čaká nováčik z Komárna. "Zápas bude taký, aký si ho spravíme. Začiatok je vždy nevyspytateľný, navyše čelíme nováčikovi, ktorý v lete získal pár nových hráčov. Pre prvé kolo je to menšia neznáma. Chceme sa najmä pozerať na svoj výkon a dobre vstúpiť do novej ligovej sezóny. Vieme, aký je vstup dôležitý. Nič nechceme na začiatku podceniť," povedal asistent trénera Boris Kitka.

09:45 - Michalovce budú chcieť napraviť zlú bilanciu, podľa ktorej nad Skalicou od ich návratu do najvyššej súťaže zvíťazili len raz. Stalo sa tak v šiestom kole sezóny 2022/23, kedy Zemplínčania doma zvíťazili po dvoch góloch Adlera a jednom Žofčáka. Následne prišli dve remízy (0:0 a 1:1), dve domáce víťazstvá Skaličanov (3:2 a 2:1), ďalšie dve remízy (0:0 a 1:1) a naposledy Záhoráci vyhrali 3:1.

09:30 - Skaličania na domácej pôde privítajú Michalovce a majú jasný cieľ, získať tri body. "Veľmi sa tešíme na prvý a ešte aj domáci zápas, ale na druhú stranu vieme, aký je prvý zápas dôležitý a náročný. Cieľom je získať tri body pred domácimi tribúnami, ale určite to nebude ľahké, už len z pohľadu, že je to prvý ligový zápas. Chceme k tomu pristúpiť maximálne zodpovedne, poctivo sa pripravujeme celý týždeň a veríme, že ho zvládneme víťazne,“ nechal sa počuť tréner Pavol Majerník.

09:15 - Žilina pricestuje na Horehronie, kde ju nebude čakať nič jednoduché. "Je to ostrý začiatok, v Podbrezovej to bude náročné. Hráči majú kvalitu i návyky ešte od trénera Romana Skuhravého, ktorého si vážim ako trénera i človeka. Či s nimi hráme prvé alebo piate kolo nehrá rolu," povedal pre klubový web tréner Michal Ščasný.

09:00 - Podbrezová doma privíta Žilinu. Nový obranca tímu Kristián Koštrna poskytol rozhovor pre klubové médiá.

08:45 - Ešte pred štartom ligovej sezóny sa rozbehli aj predkolá európskych pohárových súťaží. Slovan prešiel cez macedónsku Strugu v 1. predkole LM a potom v úvodnom stretnutí remizoval s Celje. Ružomberok postúpil do 2. predkola cez Tobol, lenže v doma nestačil na Trabzonspor, a tak má náročnú pozíciu. Dunajská Streda odišla z Azerbajdžanu s prehrou 0:4 proti Zire, zatiaľ čo Trnava uhral cennú remízu v Sarajeve.

08:30 - Slovan Bratislava bude pykať za nevhodné správanie sa svojich fanúšikov v prvom zápase druhého predkola Ligy majstrov na ihrisku slovinského NK Celje (1:1). Slovenský šampión na svojom webe informoval, že na pokutách zaplatí spolu 17 625 eur. Viac v článku.

08:15 - Nováčikom Niké ligy sa stalo Komárno, ktoré bude hrať v najvyššej súťaži vôbec prvýkrát. Jeho cieľom je záchrana. Hneď na úvod hostí Slovan. Pred niekoľkými dňami rozhovor pre Flashscore Správy poskytol tréner Mikuláš Radványi.

08:00 - V rámci prestupov najviac zaujal prechod brankára Dominika Takáča z Trnavy k úhlavnému rivalovi a síce do Slovana. Aké sú historicky najpikantnejšie prestupy na tejto trase?

07:45 - Iné hracie dni i centrálny systém VAR. Aké zmeny prináša Niké liga? Viac v článku.

07:30 - Zoznam všetkých prestupov v Niké lige na jednom mieste.

07:15 - Pred štartom novej sezóny Niké ligy sa udialo niekoľko veľmi zaujímavých prestupov medzi účastníkmi tejto súťaže, ktoré Flashscore Správy zmapovali v jednom článku. Viac v článku.

07:00 - Už v sobotu odštartuje nová sezóna Niké ligy, ktorá prinesie aj výkony nových hráčov. Flashscore Správy vybral desať najzaujímavejších mien, ktoré na Slovensko prišli zo zahraničia. Viac v článku.

06:45 - Pred štartom ročníka nastalo síce niekoľko trénerských zmien, ale najviac zaujal prekvapivý odchod Romana Skuhravého z Podbrezovej. Toho nahradil Vladimír Cifranič, no ako prvý dostal ponuku asistent Štefan Markulík, ktorý poskytol pre Flashscore Správy exkluzívny rozhovor.

06:30 - Nová sezóna Niké ligy klope na dvere a jednou z dôležitých otázok bude to aj, kto sa stane kráľom strelcov. Adeptov je viacero a práve na nich sa pozreli Flashscore Správy.

06:15 - Pred štartom sezóny každý tím odohral prípravné zápasy. Tie Flashscore Správy zmapovali v samostatnom článku.

06:00 - Od sezóny 2024/25 bude systém VAR (video asistent rozhodcu) využívaný vo všetkých zápasoch najvyššej futbalovej Niké ligy. Toto riešenie schválili kluby na Prezídiu Únie ligových klubov (ÚLK). Centrálne stredisko VAR bude v Banskej Bystrici. Viac v článku.

05:45 - Každoročne je Niké liga prehliadkou mladých talentov. Kto by mohol zažiariť v novej sezóne?

05:30 - Kvalitné výkony jednotlivých hráčov Niké ligy si všímajú aj kluby zo zahraničia. Flashscore Správy vybrali TOP 10 najväčších odchodov.

05:15 - Počas leta boli na prestupovom trhu aktívne všetky tímy. Dianie sme mapovali v samostatnom článku.

05:00 - Nový ročník 2024/25 je tu, a preto vás vítame pri našom tradičnom trackeri, v ktorom sa dozviete všetko podstatné z diania v aktuálnom kole najvyššej slovenskej súťaže.