Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Niké liga ONLINE: Michalovce stále Slovan v lige nezdolali, Skuhravého čaká premiéra

Aktualizované
Tréner Roman Skuhravý zažije premiéru na lavičke Košíc.
Tréner Roman Skuhravý zažije premiéru na lavičke Košíc.FC Košice/Tomáš Cicoň
Najvyššia slovenská futbalová súťaž pokračuje vo svojej 32. kapitole, opäť pod názvom Niké liga. Nový ročník 2024/2025 je bez Zlatých Moraviec, ale za to s nováčikom z Komárna. Program, výsledky, zmeny či ďalšie informácie sledujte v našom pravidelnom online trackeri na Flashscore Správach.

PROGRAM 9. KOLA

PIATOK

Michalovce - Slovan Bratislava 2:4

Sumár.

SOBOTA

Banská Bystrica - Košice (18:00)

Trenčín - Podbrezová (18:00)

Dunajská Streda - Trnava (20:30)

NEDEĽA

Ružomberok - Skalica (18:00)

Žilina - Komárno (18:00)

Výsledkový servis 9. kola Niké ligy.
Výsledkový servis 9. kola Niké ligy.Flashscore

27. SEPTEMBER

22:00 - Ani na 24. pokus sa nepodarilo Michalovciam zdolať bratislavský Slovan. V 9. kole začali ideálne, vyhrávali, lenže ešte do prestávky hostia vyrovnali a po zmene strán otočili priebeh na svoju stranu. V závere sa presadil Pačinda, no iba kozmeticky upravil na konečných 4:2 pre belasých. 

Štatistiky duelu.
Štatistiky duelu.Flashscore

17:25 - Michalovce ešte v najvyššej súťaži Slovan neporazili (0-3-20). Z ostatných piatich vzájomných stretov na východe strelili majstrovi iba gól a osem inkasovali (0-0-5). "Treba hlavne ukázať bojovnosť, pretože kvalita je na strane súpera. Pokúsime sa využiť to, že hráme na svojom štadióne. Určite príde veľa ľudí, lebo Slovan aktuálne láka. Verím, že aj s ich podporou dosiahneme dobrý výsledok. Doma sme v tejto sezóne ešte nevyhrali a to chceme teraz zmeniť," prezradil Martin Bednár pre mfkzemplin.sk.

16:50 - Belasí išli do Michaloviec netradične letecky. "Zvažovali sme rôzne alternatívy, ako ušetriť hráčom šesťhodinové cestovanie. Nakoniec nám aj ekonomicky najoptimálnejšie vyšiel letecký presun v deň zápasu. Poletíme do Košíc, presunieme sa do Michaloviec, kde bude priestor na krátky oddych. Hneď po zápase sa vraciame späť, keďže nás už v utorok čaká Liga majstrov," prezradil Kitka.

Ostatné výsledky Slovana.
Ostatné výsledky Slovana.Flashscore

16:15 - "Náš zámer je jasný – pokračovať v zbieraní bodov a ideálne vyhrať, čo však nebude jednoduché. Naše posledné zápasy v Michalovciach boli tesné. Domáci sa zrejme pokúsia zlomiť domácu nepriaznivú sériu," uviedol pre klubový web asistent trénera Boris Kitka.

15:30 - Prestupovú bombu, na pomery Niké ligy, odpálila Žilina. Do jej dresu sa po 15 rokoch vracia skúsený krajný obranca Peter Pekarík.

15:00 - Trnavský brankár Žiga Frelih ťahal sériu 359 minút bez inkasovaného gólu, čo je zatiaľ najdlhšia v tejto sezóne. Zároveň má najviac vychytaných núl (4), po tri zaznamenali Ľubomír Belko a Aleksandar Popovič. Frelih disponuje aj najnižším priemerným počtom inkasovaných gólov (0,6). Najviac zákrokov predviedli Trnovský zo Slovana a michalovský Lukáč (obaja po 27).

14:30 - Návrat do Niké ligy ohlásil český tréner Roman Skuhravý, ktorý po nečakanom konci v Podbrezovej zasadol na lavičku Košíc.

14:00 - Žilina disponuje so sedemnástimi gólmi najlepšou ofenzívou, pričom priemerne strelí za jeden zápas 2,4 gólu. Až dvanásť z nich prišlo v druhom polčase. V tom prvom dominujú Košice (7). Na opačnom póle je sp šestnástimi inkasovanými zásahmi Skalica. Šošoni vyslali medzi tri žrde 41 striel, zatiaľ čo Trenčania sa ocitli v 23 ofsajdoch. Košice spravili najviac faulov (177). Belasí dominujú v počte prihrávok (3 455), v ich úspešnosti je najlepšia Žilina (84,1 %). Futbalisti Trenčína nazbierali už 24 žltých kariet a pridali aj dve červené.

13:30 - V priebehu týždňa sa uskutočnili aj zápasy Slovenského pohára. Predstavilo sa v nich sedem účastníkov Niké ligy a každý z nich sa radoval z postupu.

13:00 - Počas týždňa sa uskutočnila aj jedna dohrávka, konkrétne štvrtého kola. Komárno v zlatomoraveckom azyle nestačilo na Ružomberok.

12:30 - Minulé kolo prinieslo viacero zaujímavých situácií, na ktoré sa detailnejšie pozreli Flashscore Správy. Tie najdôležitejšie momenty sme vypichli v našom Nikéligovom semafore.

12:00 - Predošlé kolo prinieslo aj veľmi zaujímavé individuálne výkony, ktoré formovali ideálnu zostavu.

11:30 - Na čele tabuľky strelcov sa po nachádza dvojica Tigran Barseghjan a Žan Medved, ktorí strelili po šesť gólov. Dunajskostredský kapitán Matej Trusa skóroval päťkrát, pridal aj dve asistencie, spoločne s Barseghjanom (6+1) prispel na najviac presných zásahov. V štyroch prípadoch udrel Damir Redzič, po tri góly majú Malec, Kaprálik, Chrien, Galčík a Sauer. Tolič, Gajdoš, Káčer, Ramadan a Záhumenský zaknihovali už po tri asistencie.

11:00 - Slovan Bratislava je s osemnástimi bodmi na čele tabuľky Niké ligy, druhá Žilina stráca iba jeden. Dunajská Streda je tretia, s bodovým odstupom nasleduje Ružomberok a rovnako iba o jeden bod menej má Trnava. Šieste Komárno doposiaľ vyhralo trikrát, nasleduje ho siedma Podbrezová. Minimálne rozostupy sú aj na ďalších priečkach tabuľky, keďže Banská Bystrica s Michalovcami nazbierali po šesť a dvojica Košice - Trenčín získali šesť. Posledná Skalica ešte nevyhrala.

10:30 - Deviate kolo je roztiahnuté do troch hracích dní. Aj keď v tejto sezóne už nie sú na programe piatkové predohrávky, tak Michalovce v predstihu hostia Slovan, ktorý má v utorok povinnosti v Lige majstrov. Na Tehelné pole totiž príde Manchester City.

10:00 - Vitajte pri tradičnom trackeri Niké ligy, ktorý mapuje všetko podstatné, čo sa deje počas aktuálneho kola v najvyššej slovenskej futbalovej súťaži.

Tabuľka Niké ligy pred štartom 9. kola.
Tabuľka Niké ligy pred štartom 9. kola.Flashscore