Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Niké liga ONLINE: Slovan hostí Ružomberok, Žilina cestuje do Košíc

Slovan neprehral proti Ružomberku desaťkrát v rade.
Slovan neprehral proti Ružomberku desaťkrát v rade.TASR - Martin Baumann
Najvyššia slovenská futbalová súťaž pokračuje vo svojej 32. kapitole, opäť pod názvom Niké liga. Nový ročník 2024/2025 je bez Zlatých Moraviec, ale za to s nováčikom z Komárna. Program, výsledky, zmeny či ďalšie informácie sledujte v našom pravidelnom online trackeri na Flashscore Správach.

PROGRAM 8. KOLA

SOBOTA

Komárno - Trenčín (18:00)

Košice - Žilina (18:00)

Skalica - Dunajská Streda (18:00)

Slovan Bratislava - Ružomberok (20:30)

NEDEĽA

Trnava - Banská Bystrica (15:30)

Podbrezová - Michalovce (18:00)

Program 8. kola Niké ligy.
Program 8. kola Niké ligy.Flashscore

20. SEPTEMBER

20:05 - Trnavský brankár Žiga Frelih ťahal sériu 359 minút bez inkasovaného gólu, čo je zatiaľ najdlhšia v tejto sezóne.  Spoločne s Ľubomírom Belkom a Aleksandarom Popovičom má na konte tri čisté kontá. Prvá menovaná dvojica priemerne inkasuje najmenej gólov (0,7 na zápas). Najviac zákrokov doposiaľ predviedol Trnovský zo Slovana (27).

19:15 - Žilina disponuje s pätnástimi gólmi najlepšou ofenzívou, pričom priemerne strelí za jeden zápas 2,5 gólu. Až desať z nich prišlo v druhom polčase. V tom prvom dominujú Košice (6). Na opačnom póle je s trinástimi inkasovanými zásahmi Skalica. Šošoni vyslali medzi tri žrde 39 striel, zatiaľ čo Michalovčania a Trenčania sa ocitli v 18 ofsajdoch. Košice spravili najviac faulov (102). Belasí dominujú v počte prihrávok (3 022) a aj ich úspešnosti (84,6 %). Futbalisti Trenčína nazbierali už 21 žltých kariet a pridali aj dve červené.

18:30 - Slovan Bratislava vstúpil do hlavnej fázy Ligy majstrov prehrou na pôde Celticu. Všetko podstatné o zápase slovenského majstra sme priebežne mapovali na Flashscore Správach.

18:00 - Bývalý slovenský futbalový reprezentant Martin Škrtel sa stal novým športovým riaditeľom DAC Dunajská Streda. Výkonný riaditeľ klubu Jan Van Daele to oznámil na štvrtkovej tlačovej konferencii. Viac v článku.

17:30 - Počas týždňa sa uskutočnila aj jedna dohrávka, konkrétne šiesteho kola. Trenčín sa po návrate na domáci štadión nemohol tešiť, pretože už na živom trávniku podľahol Dunajskej Strede.

17:00 - Siedme kolo prinieslo viacero zaujímavých situácií, na ktoré sa detailnejšie pozreli Flashscore Správy. Tie najdôležitejšie momenty sme vypichli v našom Nikéligovom semafore.

16:30 - Predošlé kolo prinieslo aj veľmi zaujímavé individuálne výkony, ktoré formovali ideálnu zostavu

16:00 - Na čele tabuľky strelcov sa po minulom víkende nachádza Tigran Barseghjan, ktorý strelil už šesť gólov, čo je výborné číslo. Druhý Žan Medved má o jeden menej, na štyri zásahy sa dostal Matej Trusa. Trikrát sa presadili Kaprálik, Malec a Sauer, po dva majú na konte Alijagič, Redzič, Issa, Bille, Boďa, Chrien, Daniel, Galčík, Hladík, Juritka, Kyziridis, Rymarenko, Šmehyl, Strelec a Uchegbu. Tolič a Záhumenský zaknihovali už po tri asistencie, dve majú na konte Gajdoš, Kaprálik, Káčer, Ďuriš, Kelemen, Ramadan aj Špyrka.

15:30 - Slovan Bratislava je s pätnástimi bodmi na čele tabuľky Niké ligy, ale druhá Žilina stráca iba jeden bod. Po dohrávke sa na tretiu priečku posunula Dunajská Streda, ktorá má náskok iba jedného bodu na Ružomberok. Ten rovnako ako piata Trnava ešte neprehral. Prvú šestku aktuálne uzatvára Banská Bystrica, s Michalovcami získala zhodný počet šiestich bodov. Komárno sa už dotiahlo na šesťbodové duo Trenčín a Košice. Predposledná je Podbrezová. Skalica stále čaká na premiérové víťazstvo.

15:00 - Vitajte pri tradičnom trackeri Niké ligy, ktorý mapuje všetko podstatné, čo sa deje počas aktuálneho kola v najvyššej slovenskej futbalovej súťaži.

Tabuľka Niké ligy pred štartom 8. kola.
Tabuľka Niké ligy pred štartom 8. kola.Flashscore