Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Niké liga v sobotu ponúkne tri zápasy, duel Dunajskej Stredy s Podbrezovou odložili

Dunajskostredčania v sobotu hrať nebudú.
Dunajskostredčania v sobotu hrať nebudú.TASR - Jaroslav Novák
Dunajská Streda svoj sobotňajší duel s Podbrezovou v riadnom termíne neodohrá. Zápas piateho kola Niké ligy musí byť preložený, príčinou je prasknuté potrubie na štadióne domáceho celku.

DAC odštartoval ostrú akciu európskymi prehrami s azerbajdžanskou Zirou v rámci 1. predkola Konferenčnej ligy. Tieto neúspechy boli predelené remízou s Košicami v úvodnom kole najvyššej slovenskej súťaže. Z ďalších troch ligových súbojov vyťažil káder zo Žitného ostrova šesť bodov - vyhral s Komárnom i Michalovcami a podľahol Banskej Bystrici.

V sobotu 24. augusta mala Dunajská Streda o 18:00 odohrať svoje druhé domáce meranie síl, hostia z Podbrezovej však na zápas vycestovať nemusia. Do hry zasiahlo prasknuté potrubie, ktoré znemožnilo štart zápasu podľa naplánovaného harmonogramu.

Sobotňajšia porcia stretnutí tak ponúkne len merania síl Košíc s Komárnom (18:00), Skalice s Trnavou (18:00) a Žiliny s Trenčínom (20:30).

Novým termínom duelu je 29. alebo 30. október 2024 o 18:00 v MOL Aréne. "Naši kolegovia intenzívne pracujú na odstránení poruchy, avšak prioritou je zdravie hráčov a pri súčasnom stave ihriska nevieme zaručiť bezpečný priebeh zápasu," píše sa v stanovisku DAC 1904 na webovej stránke klubu. Odklad stretnutia i jeho nový termín schválila Únia ligových klubov (ÚLK), riadiaca organizácia súťaže.