Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Opäť bez gólu. Košice boli agresívnejšie, hodnotí Depetris. Oravec vraví o zaslúženej prehre

Košičania potešili domácich fanúšikov.
Košičania potešili domácich fanúšikov.Tomáš Cicoň / FC Košice
Podbrezová sa v rámci tretieho kola Niké ligy predstavila na pôde Košičanov. Cieľom hostí bolo nielen bodovať, ale aj streliť prvý gól v novom ročníku. Železiarom sa však nepodarilo naplniť ani jednu z týchto ambícií a zápas sa im nehodnotil ľahko.

Už po necelých štyroch minútach poslal hostiteľov do vedenia Medved. Slovinský útočník sa presadil aj tesne pred polhodinou hry a o pár minút naňho nadviazal aj ofenzívny kolega Niarchos. Ako sa neskôr ukázalo, Košičania rozhodli o konečnej podobe výsledku už v prvej 45-minútovke.

"V prvom polčase sme nastúpili katastrofálne, v piatej minúte sme Košice postavili na nohy. Potom nám dali ďalšie dva góly a zápas sa zlomil," prezradil po súboji pre mikrofóny médií hosťujúci obranca Oravec.

Doplnil ho spoluhráč Depetris: "Treba priznať, že domáci boli agresívnejší, využili svoje príležitosti, boli efektívni. Snažili sme sa hrať, šance sme si však v prvej polovici nevypracovali."

Oravec (vpravo) v obrannom hlavičkovom súboji.
Oravec (vpravo) v obrannom hlavičkovom súboji.Tomáš Cicoň / FC Košice

Dvadsaťšesťročný bek Podbrezovej následne márne hľadal príčiny nevydarenej prvej časti merania síl: "Neviem, čím to bolo. Nič nám nevychádzalo - medzihra ani súboje. Celé zle, neviem, čo pozitívne by som našiel na prvom polčase. V druhej polovici sme začali hrať svoju hru, no šance sme nepremenili a prehrali sme asi zaslúžene."

Bezgólová remíza so Žilinou, prehra 0:1 so Slovanom a teraz opäť duel bez presného zásahu železiarov. "Keď tri zápasy po sebe nedáte gól, určite nemôžete byť spokojní. Aj keď si myslím, že výkony so Slovanom a Žilinou boli dobré. Žiaľ, nevyšlo nám to. Musíme sa pozrieť na Skalicu a vyhrať," skonštatoval Oravec.

Posledné výsledky Podbrezovej.
Posledné výsledky Podbrezovej.Flashscore

K nie príliš lichotivému štartu ročníka sa vyjadril aj vyššie menovaný argentínsky kanonier. "Začiatok sezóny určite nie je ľahký. Vedeli sme, že máme náročný žreb, ale to nie je výhovorka, musíme hrať proti všetkým. Výkony boli postupne lepšie, teraz sme nečakali takýto polčas. Sezóna je ešte dlhá, potrebujeme zdvihnúť hlavy, pracovať a myslieť na Skalicu," uzavrel Depetris.

Košice - Podbrezová 3:0