Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Otvoril gólový účet Niké ligy a teší sa z návratu. Barseghjan si v utorok želá plný štadión

Barseghjan (vľavo) v súboji so Šmehýlom.
Barseghjan (vľavo) v súboji so Šmehýlom.TASR
S posledným zápasom minulej sezóny Niké ligy sa rozlúčil gólom, rovnakým počinom otvoril nový ročník a stal sa jeho prvým strelcom. Tigran Barseghjan (30) sa po menšom zranení opäť objavil v základe trénera Vladimíra Weissa st. (59), dôveru splatil rýchlym zásahom.

Barseghjan sa stal autorom prvého presného zásahu súťažného ročníka 2024/25 aj napriek tomu, že pred vystúpením Slovana sa hrali dva duely. Súboje v Podbrezovej a Skalici však hlásili bezgólové remízy. Arménsky ofenzívny futbalista sa presadil po necelých piatich minútach merania síl s nováčikom z Komárna. Úspešne premenil pokutový kop a otvoril skóre.

Komárno - Slovan 1:4

"Som veľmi šťastný, že som späť v hre. Ešte však chvíľu potrebujem, aby som bol v stopercentnej forme. Všetko v živote sa však deje z nejakého dôvodu. Je pekné, že sa mi podarilo skórovať. Verím, že sa mi to môže podariť aj v nasledujúcom zápase," povedal pre klubový web a narážal na domácu odvetu 2. predkola Ligy majstrov so slovinským Celje.

Na zásah najlepšieho kanoniera uplynulého ligového ročníka (spoločne s Róbertom Polievkom) odpovedal o necelú štvrťhodinu Sylvestr. Krátko pred polčasovou pauzou vrátil úradujúcemu majstrovi vedenie Marcelli. V závere spečatili povinnú výhru favorita Mak a Strelec.

Do azylu Komárna v Zlatých Moraviach pricestovalo viac než 300 bratislavských fanúšikov, ktorí tak mali dôvod na radosť. "Získali sme dôležité tri body na úvod novej ligovej sezóny. Vieme však hrať aj lepšie, čo platí pre mňa i celý tím,“ zhodnotil Barseghjan.

Súper Slovana pred odvetou Ligy majstrov prišiel o trénera

Spolu s mužstvom však svoju pozornosť sústredia už na utorkovú európsku bitku. "Verím, že budeme hrať pred plným štadiónom. Potrebujeme našich fanúšikov, aby nás podporili a potlačili dopredu. Futbal predsa hráme pre nich,“ uzavrel rodák z Jerevanu.